OTKRIVAMO NAJVEĆE TAJNE RIJALITI UČESNIKA: Zbog ovih priznanja će vam PASTI VILICA! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

28.12.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovih priznanja će vam PASTI VILICA!

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića odlučili smo da uoči predstojećih praznika malo predahnemo i sumiramo utiske iz ove 2023. godine, te se tako prisetimo najzanimljivih izjava naših gostiju koji su na svim socijalnim platformama pridobili veliku gledanost i postali viralni.

Naime, tokom proteklih nedelja, rijaliti učesnici iz skoro svih sezona "Zadruge" gostovali su u našem projektu, te tom prilikom ogolili dušu i otkrili najintimnije detalje iz svog privatnog života, a neki od njih su: Maja Marinković, Ana Ćurčić, Iva Grgurić, Milan Milošević, Jovana Ljubisavljević, Maca Diskrecija, Sandra Rešić, ali i Dejan Dragojević, koji nam je priznao da je spreman za brak i dete sa izabranicom Jovanom:

- Spreman sam za dete. Spreman sam i za brak! Jesam, ma, odmah sad... Odmah zovem Jovanu, kad bude gledala ovo ima da strepi! Jovana je zaista moj idealan tip devojke, ona je neko ko prati mene i voli stvari koje volim i ja. Zna da me iznervira, ali i da me smiri - istakao je Dragojević, a ostala priznanja pogledajte u video prilogu na početku teksta.

Na našem Jutjub kanalu Republika TV svakodnevno vas očekuje raznovrsni zabavni sadržaj iz naše video produkcije, kao što su emisije “Ispovesti”, “Porodice Elitnih”, “Lično sa”, “Rolerkoster”, “U trendingu sa Republikom”. Ako još uvek niste, zapratite naš Jutjub kanal, kako biste bili u toku sa svim informacijama I aktuelnostima iz života svih poznatih ličnosti sa naše javne scene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
NANA

02.01.2024 18:02

KAKO SE SKAČE IZ PADOBRANA?