ELITA IZ UGLA MILICE MITROVIĆ: Obezbeđenje ušlo u Šimanovce, vlasnica Pinka sve OBELODANILA! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

25.12.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je spremio takmičarima "Elite" iznenađenje pred večerašnje emisije, a Milica Mitrović je sve objavila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram!

ELITA IZ UGLA MILICE MITROVIĆ: Obezbeđenje ušlo u Šimanovce, vlasnica Pinka sve OBELODANILA! (GALERIJA)

Foto: ATAImages

Tradicionalno, pred Novu godinu, Veliki šef je obradovao učesnike rijalitija. U "Elitu" su ušli pripadnici obezbeđenja, koji su uneli praznične štandove, na kojima će učesnici moći da kupe raznorazne đakonije za sebe i sebi bliske takmičare.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Obezbeđenje unelo novogodišnje štandove

Svi takmičari su pohrlili da kupe poklone, a ovo je privuklo i pažnju Milice Mitrović, direktorke programa, glavne i odgovorne urednice zabavnog programa na televiziji Pink. Naime, Milica je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila kako "Elita" izgleda iz njenog ugla.

Milica je posmatrala strimove "Elite" na svom uređaju, a delić ovoga je usnimila i objavila na svom storiju na društvenoj mreži Instagram. Kadrovi koje je Milica odabrala bili su upravo praznični - učesnici "Elite" koji su se okupili kod štandova.

Inače, voditeljka Ana Radulović je sinoć najavila pravi spektakl za večeras. Osim emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", večeras će se u "Eliti" održati i "Vanredno ubacivanje".

- Dobro veče, dragi gleadoci! Kao što znate, večeras neće biti izbacivanja, a isto tako znate da decemebar još nije gotov. Mi smo vam obećali da će u decembru biti razna iznenađenja, a ja ću vam odmah na samom početku emisije reći da vas sutra očekuje, ne znam ni kako bih rekla, ali ogromno iznenađenje i da će goreti Balkan, pored toga što će Milan Milošević raditi pretres nedelje sa ukućanima. Goreće Balkan zbog ovog ubacivanja - saopštila je Ana Radulović sinoć na početku emisije.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Ana Radulović najavila "Vanredno ubacivanje"

Nešto pre toga iz "Elite" je diskvalifikovan Nikola Jovanović Predsednik, koji je samoinicijativno napustio rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading