GEJ AFERA TRESE ELITU! Uroš uhvatio Božu za PONOS, izbio SKANDAL u Šimanovcima!

Autor:

Zadruga

24.12.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić nije mogao da se obuzda kada je video Božu Džonsa.

GEJ AFERA TRESE ELITU! Uroš uhvatio Božu za PONOS, izbio SKANDAL u Šimanovcima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom večeri takmičari najgledanijeg rijalitija ,,Elita 7" dobili su zadatak da se fotografišu povodom novogodišnjih i božićnih praznika. Tom prilikom pred jelkom su pozirali kontroverzni takmičari Uroš Stanić i Boža Džons

Poznato je da su njih dvojica imala vrlo misteriozan i zanimljiv odnos nedavno, o čemu su svi brujali, pa i takmičari u Šimanovcima. Sada kada su trebali da se fotografišu pred okom objektiva, Boža se posramio, dok je Uroš bio opušten kao i inače. 

 

U jednom trenutku Uroš je rukom krenuo sa Božinom ponosu, na šta je on burno reagovao, dok su ostali takmičari aplaudirali Staniću na vrlo otvorenom stavu. 

Podsetimo, mnogi su spajali Božu i Uroša, govoreći da među njima ima mnogo više od običnog cimerstva u rijalitiju. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Boža Džons i Uroš Stanić novogidšnje fotkanje

 

Podsetimo, nekoliko učesnika "Elite" je pred sam ulazak u rijaliti otkrio da se nešto dogodilo između Uroša i Bože u toaletu. 

- Uroš Stanić je bio sa Božom u WC-u, ja sam gledao sa strane, ali se Boža nije opirao. Rekao sam mu da će mu to biti loš marketing, međutim on kaže da ide srcem. Ako on to prizna i želi da ide ka tome, ja mu želim sreću. Svako ima svoj odabir, ja poštujem to - pričao je Lakić tada za Republiku, da bi nam kasnije Uroš ispričao da ga je Boža zvao u krevet:

- Malo je stegnut. Boža mi je uleteo u toalet, pomazio po zadnjici i pozvao me u krevet večeras - ispričao je Stanić pred sam ulazak u rijaliti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading