ŠA PUCA PO SVIM ŠAVOVIMA: Zbog Mione divlja po Eliti, ne mogu da ga obuzdaju!

Autor:

Zadruga

09.12.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sinoćne emisije došlo je do žestoke svađe između Uroša Stanića i Nenad Aleksića, u koji se umešala i reperova 20 godina mlađa devojka!

ŠA PUCA PO SVIM ŠAVOVIMA: Zbog Mione divlja po Eliti, ne mogu da ga obuzdaju!

Foto: Instagram.com

Tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara" došlo je do žestoke svađe između Nenada Aleksića Ša i Uroša Stanića. Reper je ušao u crveno, pa je počeo da šeta po dnevnoj sobi i samim tim prekinuo emisiju, a onda se u jednom trenutku umešala i Miona Jovanović. Ona je pokušala da stane u odbranu svog 20 godina starijeg dečka, ali je na kraju od Uroša dobila žestoku povratnu, zbog koje je Ša nastavio da histeriše. 

Cimeri su pokušavali da smire Ša i poruče mu da se vrati na svoje mestom, ali on nije mogao da se obuzda, pa je bez prestanka psovao Uroša, koji je nastavljao sa provokacijama. 


- J*baću ti 1100 majki u p*čku - urlao je Ša. 

- Toliko ti poštuješ Janjuša - dodala je Miona.  

- Ja poštujem Janjuša, i si Severina za siromašne - poručio je Uroš. 

Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku ovog teksta. 

 

 

Inače, Nenad je i ranije imao žestoke svađe sa Urošem, zbog kojih je nekoliko puta reagovalo i obezbeđenje. Ipak delovalo je kao da su poslednjih dana, pogotovo otkako se još više zbližio sa Mionom, uspeo da zakopa ratne sekire sa Stanićem i da im se odnos dosta popravi, međutim, iako su znali i da se našale situacije je sinoć eskalira, pa su sad ponovo u ratu. 

Mnogi smatraju da će Ša veza sa Mionom doneti mnogo problema, jer je poznato da on nije neko ko može da se nosi s kritikama na svom račun, ali ni na račun svoje izabranice, što smo imali priliku da vidimo u prethodnim sezonama kad je bio u vezi sa Tarom Simov

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading