RAZGOVOR MIONE I ŠA OD KOG SE PREVRĆE ŽELUDAC: Reperovo obraćanja 20 godina mlađoj ljubavnici ZGROZILO JAVNOST! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.12.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper postao glavna tema za negativno komentarisanje na društvenim mrežama!

 

 

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su nedavno postali svesni da je njihov odnos prešao granicu prijateljstva. Iako još uvek nisu započeli vezu, njihovo ponašanje ukazuje na to da su veoma bliski. Noćas su razmenjivali nežnosti, grlili se i prvi put ljubili, što budi sumnje da će konačno i ozvaničiti vezu.

Njima su sinoć kočnice totalno popustile, pa su nakon emisije "Gledanja snimaka" završiliu reperovom krevetu, gde su se prepustili nežnostima i vrelim poljupcima. Mioni očigledno više nije predstavljao problem šta Ša i dalje ima suprugu, Vanju Aleksić, i što je njihov razvod još uvek u procesu. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Otkako su ozvaničili vezu njih dvoje više nemaju nikakve kočnice, a razgovor koji se pojavio na društvenim mrežama zgrozio je javnost. Naime, Miona je svog 20 godina starijeg partnera obavestila da mora hitno da ode do toaleta, nakon čega je usledila njegova reakcija od koje se mnogima prevrnuo želudac. 

- Moram da odem brzo do toaleta - rekla je Miona.


- Ideš da k*kiš i da prduckaš, sad kad uletim i ćujem kako prduckaš - govorio je Ša kroz smeh, a Miona je pokušava da se opravda kako ona to ne radi. 

Ovaj snimak počeo je da se širi na društvenim mrežama i da se negativno komentariše, a javnost je bila zgrožena što nemaju svest da su pred kamerama i što reper od 47 godina razgovara na ovaj način sa svojom 20 godina mlađom devojkom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading