ZVANIČNO SAOPŠTENJE PINKA STIGLO U ELITU: Za sat vremena se SVE MENJA u rijalitiju!

Autor:

Zadruga

24.12.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef poslao zvanično saopštenje Pink produkcije!

ZVANIČNO SAOPŠTENJE PINKA STIGLO U ELITU: Za sat vremena se SVE MENJA u rijalitiju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na imanje u Šimanovcima upravo je stiglo posebno pismo Velikog šefa, a ovonedeljni vođa Marko Đedović pročitao je saopštenje pred takmičarima. Naime, tradicionalno, svake godine, takmičari najgledanijeg rijalitija dobijaju zadatak da se fotografišu za novogodišnje izdanje u medijima. 

Foto: youtube.com/ Zadruga Official

Marko Đedović

Povodom toga, Veliki šef organizovao je fotografisanje danas u Eliti, o čemu je obavestio takmičari da spreme svoje toalete i kombinacija. 

- Draga Elito danas žće biti organizovano novogodišnje fotografisanje. Neophodno je da se sada svi sredite i obučete svečano i lepo, slikanje će početi oko 15 časova - glasilo je pismo Velikog šefa. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Elita 7 najnovije vesti

Kao i svake godine, portal Republika i Srpski telegraf uvek izazovu oprečne reakcije kod takmičara idejama za praznično fotografisanje, koje su iz sezone u sezonu sve originalnije i orginalnije. Tako će biti i ove godine, za novogodišnji broj Srpskog telegrafa imaćete priliku da vidite specijalno izdanje i fotografije vaših omiljenih takmičara iz ,,Elite", a sve detalje o njihovim planovima za narednu godinu, kao i mnoge šokantne fotografije, možete ispratiti uskoro na portalu Republika.rs.

Podsetimo, prošle godine došlo je do sukoba Ane Ćurčić i Anđele Đuričić, jer nisu želele zajedno da se fotografišu, budući da su tada bile u velikom ratu zbog Zvezdana Slavnića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading