ZABRANJENE TEME IZ KARANTINA ISPLIVALE NA VIDELO: Takmičar raskrinkao Mionu i Lakića, Nenadu će POZLITI kada sazna ISTINU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.12.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda ,,Porodice Elitnih" otkriva istinu o svim zabranjenim temama iz karantina!

U novoj epizodi ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović pozvao je bivšeg takmičara rijalitija Aleksandra Anđelića, koji je prvi put odlučio da progovori o tajnama i zabranjenim temama iz karantina, ali i sve tajne o Mioni Jovanović i Nikoli Lakiću, o čemu se dosta spekulisalo jedno vreme. 

Ono što je Anđelić otkrio u emisiji, sigurno se neće svideti Nenadu Aleksiću Ša, sadašnjeg dečku njegove nove ljubavnice Mione. 

Foto: Republika TV

Aleksandar Anđelić u emisiji ,,Porodice Elitnih"

 

- Karantin će mi ostati upamćen, tamo su se desila mnoge stvari. Generalno, ja kao ja, nisam se uplašio, oni su mene zatrpavali raznim informacijama, koje se sada pojavljuju u rijalitiju. 45 učesnika u karantinu priča kako Anita koristi Matoru, konkretno i Munjez, i Terzić, i Lakić, šuška se, priča, kako smo ušli unutra, tajac, niko ništa ne priča, rekli su mi da ne pričam to zbog Matore, Terzić mi je to rekao. Mislim da je i on to naučio i nije hteo da ulazi u konflikt, mislim da je to u pitanju. 

Tajne iz karantina pred početak Elite:

Foto: Republika TV

Aleksandar Anđelić i Ognjen Bogdanović

 

- Od karantina i počinje taj odnos Sanjin i Kačavenda, Uroš i analitičar, Anastasija i Luka, Teodora Balzak i Nikola Bukilić. Oni su se još u karantinu smuvali, to je bilo nakon dva sata boravka. Bukvalno pred polazak u Šimanovce, oni su se spanđali. Bilo je lutanja po sobama, najviše je to radio Munjez. Ja sam to pričao, on je bio najaktivniji, Terzić, Luka je tu isto, Milica takođe. Luka je ušao kao veliko ime, koje je obećavao svašta nešto, a čovek je nestao. 

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Iskreno, ona je bila totalno povučena, kakva je bila na početku rijalitija, držala je neki stav. Mi smo imali internu igru istine, bilo je nas četvoro, petoro, bilo je priče ko se kome sviđa, rekao sam da mi se sviđa kod nje to što ima stav, ali mislim da kada bi joj neko prišao kako treba, da bi pala, skočili su na mene, kada sam rekao da su to Mensur i Lakić. Pritom, ja sam bio tamo dve nedelje, ona je flertovala sa svim muškarcima, ona je bila dobra sa svim muškarcima, ali imala je taj stav da ne bi ništa ni sa kim. Da je Lakić hteo nešto više, tu bi bilo nešto više. On se povukao iz te priče, nije ona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading