HIT OBRAĆANJE MILJANE KULIĆ: U emisiji se pojavila POLUGOLA, Marija Kulić HITNO REAGOVALA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.12.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plaši se njene reakcije, ništa joj nije jasno!

 

Miljana Kulić juče je dobila stvari koje joj je poslala njena majka Marija Kulić, među kojima je bila vrlo provokativna haljina, zbog koje se Kulićeva u prvom trenutku plašila da je obuče, ali onda je shvatila da od majke ima zeleno svetlo, kad je već stiglo u džaku sa stvarima. 

Miljana je sinoć tokom "Nominacija" ustala u putem kamere se obratila svojoj majci, povodom haljine koju je obukla. 

 - Samo da kažem da je za moj stajling zadužena moja mama. Ja sam pitala da li je ovo normalno, etiketa je posadi i ja sam to obukla- Nemaš pravo jednu ružnu reč da mi kažeš, ti si mi poslala i ja sam obukla jer mi se sviđa. Nemam razloga da se stidim, jer si mi ovo ti poslala - govorila je Miljana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić Elita

Nakon toga usledilo je hitno oglašavanje Marije Kulić koja je putem svog Instagram profila otkrila da ona nije birala tu haljinu, već da je poklon od Tijane Ajfon i da nije izabrala pravi način kako će da obuče tu haljinu. 

- Mikica moja, ovo tepanje je kad si dobra kao sada, tu crno-belu haljinu ti je poslala Tića - Tijana Ajfon na kućnu adresu jer je čula da si tražila nešto provokativnije. Ja je podigla, vidim duga haljina i ne zagledavši, na pamet mi nije palo da je tako otvorena, a naravo da sam videla ne bi je poslala. Trebalo je da vidiš da nešto nije u redu ili ispod da obučeš crni top da prekrije grudi. Tinče, hvala, ali se nije snašla da obuče top - napisala Marija na svom storiju na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading