POSLE ANĐELA, U ELITU ULAZI SANJA: Pink izdao zvanično saopštenje, najavljena POSEBNA NOĆ!

Autor:

Zadruga

12.12.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno ko će večeras ući u "Elitu" da zabavlja takmičare!

POSLE ANĐELA, U ELITU ULAZI SANJA: Pink izdao zvanično saopštenje, najavljena POSEBNA NOĆ!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Utorak veče rezervisano je za žurke u "Eliti", a televizija Pink je za izdala zvanično saopštenje i najavila da publiku večeras očekuje nešto posebno. Naime, u čast legendarnog folkera Džeja Ramadanovskog, večeras će Gagi bend izvoditi najveće hitove boema sa Dorćola, a žurka će biti posvećena upravo njemu.

Pored Gagi benda, u "Elitu" će ući i DJ Neba, koji svake nedelje zabavlja učesnike ovog rijalitija, ali i atraktivna pevačica Sanja Lazić.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Večeras je u "Eliti" žurka posvećena Džeju

Podsetimo, sinoć se u "Elitu" uselio Anđelo Ranković, koji je odmah napravio pometnju svojim ulaskom u rijaliti. On je odmah počeo da flertuju sa Anitom Stanojlović, suprugom Jovane Tomić Matore. Ovo možda i ne bi bilo toliko skandalozno, da se Matora i Anđelo već nisu sukobili zbog toga što je on bio sa njenom bivšom devojkom Sanjom Stanković.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anita flertuje sa Anđelom

Podsetimo, Matora i Anđelo su nekad bili bliski prijatelji, a onda je ovo narušio njegov odnos sa Sanjom. Ipak, odnos su kasnije uspeli da izglade, a onda je došlo do nove drame, kad je Tomićeva pomislila da on flertuje sa MC Aleks.

Anđelov flert sa Anitom će zasigurno izazvati novi potres u Beloj kući, a da li će se nešto više dogoditi na večerašnjoj žurki, ostaje da ispratimo.

Danas je u "Elitu" ušla Gordana Džehverović, majka Anđelove bivše devojke Teodore Džehverović, koja je pecnula Rankovića.

- Malo da ulepša prostor Apolon sa Zvezdare, bilo je jako lepo kad smo se ovde družili i voleli... Dovoljno je da se nasmejemo i ništa više da ne kažemo - rekla je Goca. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Mama Džehva pecka Anđela Rankovića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading