RANI RADOVI MIONE JOVANOVIĆ: Ljubavnica Nenada Aleksića Ša ima samo jedan CILJ, javnost je zbog ovoga u ŠOKU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.12.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo od nje mnogi nisu učekivali da će uraditi!

RANI RADOVI MIONE JOVANOVIĆ: Ljubavnica Nenada Aleksića Ša ima samo jedan CILJ, javnost je zbog ovoga u ŠOKU! (FOTO)

Foto: RTV Pink

Učesnica "Elite" Miona Jovanović privukla je veliku pažnju svojim učešćem u "Eliti". Ona je u rijaliti takmičenje ušla zauzeta i govorila kako će svoju vezu nastaviti posle takičenja, ali se onda zaljubila u oženjenog repera Nenada Aleksića Ša, sa kojim je pre nekoliko dana i zavanično stupila u vezu. 

Njih dvoje su otkako je reper ušao u "Elitu" postali jako bliski i dosta vremena su provodili zajedno, a iako je on ušao s namerom da se bori za svoj brak, planovi su se promenili i Ša je pokrenuo postupak za razvod braka, za koji ima probleme jer još uvek zakonita supruga Vanja Ignjatović ne želi da potpiše razvod. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša Elita

Miona je inače bila učesnica "Zadruge 3", gde je ostavila utisak mirne i fine devojke, koja nije imala ljubavne veze, pa je njen ljubavni odnos sa Ša šokirao javnost. Jovanovićeva je postala glavna tema komentarisanja, a mnogi su zaboravili na njene rane radove i da je pred pojavljivanje u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga" bila deo takmičenja "Pinkove Zvezde", zbog čega je i želela da se dodatno ekranizuje, u nadi da će steći veću popularnost i biti uspešna pevačica. 

Inače pred ulazak u "Elitu" Miona je izjavila kako joj je cilja da poradi na svojoj popularnosti i da bi najviše volela da ima karijeru Teodore Džehverović. 

Kako je Miona ranije izgledala možete pogledati u galeriji koja se nalazi u nastavku ovog teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

12.12.2023 13:19

A Tomović u Zadruzi, šta tu beše???