NAJVEĆE PONIŽENJE U ISTORIJI RIJALITIJA! Bojana odvela Anđelu u krevet, pa se pravdala BIVŠOJ - totalno LOM u programu!

Autor:

Zadruga

07.12.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Pavlović je javno ponizila Anđelu Šparavalo, pa odbila da je prizna kao devojku.

NAJVEĆE PONIŽENJE U ISTORIJI RIJALITIJA! Bojana odvela Anđelu u krevet, pa se pravdala BIVŠOJ - totalno LOM u programu!

Foto: ST/Dragan Kadić

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović odlučile su da ozvaniče vezu, nakon što su zajedno završile u krevetu i imale intimne odnose. 

Međutim, sinoć, tokom emisije "Pitanja gledalaca", došlo je do totalnog haosa, kada je Bojana odbila da prizna Anđelu kao devojku i javno otkrila da uopšte nije zaljubljena u nju.

Anđela nije mogla da zaustavi suze, pa ju je molila da ustane i izjasni se drugačije, dok se Pavlovićeva zadovoljno smeškala. U raspravu su se umešali i ostali ukućani, koji su stali u Anđelinu zaštitu:

- Sad ste transparentne ti i Anđela, što si onda lagala ranije? - pitao je Milan.

- Ja i dalje tvrdim da nemam emociju i to je to -rekla je Bojana.

- Mi smo zajedno, bilo mi je teško da priznam sve to, po dva meseca smo se muvali, ja sam negirala, zbog roditelja, nije mi se ovo nikada pre desilo. Imala sam neki čudan osećaj kad se odvojimo. Nikad nisam imala odnos sa devojkom, nikad to nisam doživela mogu da zamislim kako je mojima napolju. Zanima me kako će da reaguju, da li se čupaju za kosu. Teško mi je nekako -rekla je Anđela.

- Kad sam je pitao za bivšu devojku rekla je nebitno. Sad govoriš da nemaš emocije znači foliraš se, ovo je sada kvarno, napravila si curu budalom - rekao je Bebica.

- Napravila je veliki korak a ti sad govoriš da nemaš emociju, znaš šta si napravila devojci, sram te bilo, đubre jedno - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading