ANELI ISKORISTILA JANJUŠA, PA OTIŠLA NA "REMONT!" Gledaoci u šoku, ne veruju da je Ahmićeva ovo uradila!

Autor:

Zadruga

01.12.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je iskoristila priču sa Janjušem, kako bi napustila Elitu i otišla na sređivanje.

ANELI ISKORISTILA JANJUŠA, PA OTIŠLA NA "REMONT!" Gledaoci u šoku, ne veruju da je Ahmićeva ovo uradila!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić sinoć se vratila u Belu kuću, nakon što je kratko boravila u apartmanu, kako bi ispratila dešavanja u Eliti i bolje videla kako se Marko Janjušević Janjuš ponaša, kada ona nije tu.

Međutim, čini se da to Aneli nije bilo prioritet. Naime, ona se vratila skockana od glave do pete, pa otkrila svima da je samo želela frizera i manikir, dok je Janjuš bio na trećem mestu.

Mnoge je ovo navelo na razmišljanje da Aneli nije iskrena u ovom odnosu i da joj nije preterano stalo do Janjuša:

- Mislila sam da ću ostati duže, bilo mi je lepo, jela sam i pila, Veliki šef mi je omogućio da se sredim, to mi je jako bitno. Želela sam taj zadatak, nisam mogla da propustim priliku da sredim frizuru, uradim manikir - priznala je Aneli sinoć u emisiji "Gledanje snimaka".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

01.12.2023 15:03

Svakako da je "račundžija" - pa ko bi ulazio u Rijaliti da "spava sa njih 50" i da se svaki dan svađaju; da slušaš, gledaš i učestvuješ, ... i t.d., da nije medija, (muzike), hrane, "sređivanja", para ... a nakon toga si : POZNAT , pa društvene mreže (Tik-Tok..., Skup(a) si , "ništa" ne radiš a pare se lepe ... NAJVEĆA MANIPULATORKA DO SADA JE OVA ANELI "KOJU JE, JADNU, (?) MUŽ PREVARIO" : A PREVELA BI "ŽEDNOG PREKO VODE ... LAŽLJIVICA" (kakva Marija i Miljana Kulić, Janjuš i drugi ... samo laži i ubeđuj : stekneš fanove - (oni su tu za "SVE PROBLEME DA REŠE", šta te briga... Ovce treba šišati... Da li mislite da je ovako nekakav PROGRAM u skladu sa godinama, VREMENOM i novčanikom gledalaca... samo VREME - TJ. BACANJE VREMENA ide na ŠTETU SVAKOG GLEDAOCA !!)