ANITA I MATORA NAPRAVILE HAOS: Obezbeđenje HITNO uletelo na imanje!

Autor:

Zadruga

26.11.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora i Anita nisu mogle da se suzdrže tokom noći u Šimanovcima!

ANITA I MATORA NAPRAVILE HAOS: Obezbeđenje HITNO uletelo na imanje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Tokom prethodne noći, nakon nominacija, tokom koje je Anita Stanojlović bila nominovana, nije mogla da se suzdrži, te je nakon što se emisija završila, ušla u krevet kod Jovane Tomić Matore

Matora nije mogla da izdrži Anitu, te ju je isterala napolje, a ono što se može videti na snimku jeste da je obezbeđenje sve vreme bilo u pripranosti i pratilo ove dve kontroverzne učesnice u stopu. 

 

U jednom trenutku, Marko Đedović vratio je Matoru do kreveta, a Anita nije želela da izađe iz njega. Odmah potom je Matora dohvatila jastuk i počela da izbacuje Anitu iz kreveta, jer je želela nakon burne noći da legne i odmori. 

Đedović je odmah uhvatio Matoru i izveo je napolje, a nešto kasnije, Anitu su ubedili takmičari da se udostoji i sačuva bar malo dostojanstva, te napusti krevet i preseli se u izolaciju, gde joj je i mesto, budući da je nominovana za izbacivanje. 

Ceo snimak pogledajte na početku teksta!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vuk

28.11.2023 10:48

Koja stoka.