ANITA NAPUSTILA BELU KUĆU: Produkcija se momentalno oglasila, stiglo ZVANIČNO SAOPŠTENJE!

Autor:

Zadruga

26.11.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović je odlučila da napusti Belu kuću, nakon čega je usledila kazna.

ANITA NAPUSTILA BELU KUĆU: Produkcija se momentalno oglasila, stiglo ZVANIČNO SAOPŠTENJE!

Foto: Shutterstock

Sinoć su se u Eliti održale još jedne nominacije, a ukućani su birali između Anite Stanojlović i Bojane Pavlović. Prva je komentarisala i nominovala Jovana Tomić Matora, pa odlučila da u izolaciju da pošalje Anitu, što je nju dotuklo.

Nakon njenog izlaganja, Anita je odlučila da napusti Belu kuću i ne prisustvuje nominacijama, zbog čega je momentalno kažnjena:

- Plačem, teško mi je. Fali mi. Jako se kajem. Ne želim da slušam druge ljude, nisu mi ni važni - rekla je Anita.

- Ja sam je molila da ostane ovde i da ne ide. Ona ovim gubi, a ide protiv same sebe. Mora da misli na svog sina, zamolila sam je da ne ide, a ona je opet uradila kako ona želi. Prema Bojani nemam nikakav animozitet, najiskrenije. Bojana se sama upetljala u naš odnos. Mene isreno nije ljubomora pecnula, koliko me je to što je pričala sa Anitiom o nekim privatnim stvarima. Bojana, ja te ne gledam kao rivalku, jer smo totalno različite osobe. Bojana često ume da priča o sebi, ali njene reči ne prate dela. Tražiš da neko bude parlamentaran, a ni sama ne umeš to da budeš. Čim dobijaš neke ne tako epitete od publike, negde sigurno grešiš. Ona je ta koja naglašava istinu u njenoj temi, a za ostale priča da su lažni. Ja ti verujem da imaš nekog napolju, prema kome imaš emocije, ali moraš da shvatiš da si ovde i da ovde sve komentarišemo. Kao što sam rekla maloćas, nominujem Anitu - kazala je Matora.

- Dobro, Anita, mislim da ti to nije pametno, zbog ovoga ćeš snositi posledice - saopštila je Ivana Šopić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading