ŠTA SE DESILO SA MATEOM CAR? Anitina ljubavnica PRESEKLA, donela konačnu odluku - OVO će promeniti sve!

Autor:

Zadruga

26.11.2023

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matea Car donela konačnu odluku!

ŠTA SE DESILO SA MATEOM CAR? Anitina ljubavnica PRESEKLA, donela konačnu odluku - OVO će promeniti sve!

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Matea Car, poznata kao ljubavnica Anite Stanojlović, nedavno je napravila promenu na svom Instagram profilu koja je privukla pažnju. Matea, koja je prethodno bila poznata pod pseudonimom 23matea, sada je promenila svoje korisničko ime u mateacar23.

Foto: Instagram.com

Maeta Car Instagram

Ova promena može delovati kao mala, ali za one koji prate Mateu na Instagramu, to je bio značajan trenutak. Promena korisničkog imena na popularnoj društvenoj mreži može biti velika stvar, posebno za one koji su već izgradili određenu pratnju. To može biti znak novog početka, promene identiteta ili jednostavno želje za promenom.

Matea Car je osoba koja je uvek u centru pažnje, bilo da je to zbog njenog odnosa sa Anitom Stanojlović, ili zbog njenog života na Instagramu. 

Foto: Republika TV

Matea Car u emisiji "Porodice Elitnih"

 

Podsetimo, broj 23 za Mateu ima specifično i jako značenje. Republika je došla do saznanja da je Matein deka preminuo 23. 1. nakon čega je ona ispričala da ju je baš on okrenuo sportu i da je tokom njegove fudbalske karijere uvek nosi baš taj broj. 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading