KLJUČNI SVEDOK SA VENČANJA ANITE I MATORE PROGOVORIO: Ove reči otkrivaju ISTINU o prevari i IZDAJI koja se desila!

Autor:

Zadruga

25.11.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ključni svedok sa venčanja Anite i Matore progovorio o svemu!

KLJUČNI SVEDOK SA VENČANJA ANITE I MATORE PROGOVORIO: Ove reči otkrivaju ISTINU o prevari i IZDAJI koja se desila!

Foto: Instagram.com

Marko Đedović prošle noći otkrio je da je Tamara Marić od samog starta bila protiv Anite Stanojlović i da je predvidela prevaru sa njene strane, što je šokiralo sve gledaoce. Ona se sada oglasila i prokomentarisala Đedovićeve reči. 

 

Podsetimo, Tamara je bila jedan od ključnih svedoka celokupnoj manifestaciji na Svetom Stefanu kada su se Matora i Anita zaklele na večnu ljubav. Međutim, izgleda da je Tamara i ovog puta, kao i inače, odlučila da ne zabada nos u posla koje se nje ne dotiču, po čemu je ona i poznata. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora Elita 7

 

Ona je istakla da Đedovića voli i da joj nedostaje, ali da ne želi da komentariše Anitu i njenu prevaru, što je možda ovog puta i jači komentar, nego da je bilo šta drugo izjavila. 

- Đedović je moja ljubav, moj brat i prijatelj koji mi mnogo nedostaje, a za ovo nemam komentar ,ne pratim i ne znam o čemu se radi - rekla je Tamara za Pink.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
neda

25.11.2023 17:12

zali boze koliko budala na jrdnom mestu svi neskolovani loseg zivota neradnici manipulatori ni trunke ljudskosti kao zivotimja zalosno sto su umesto skole shvatili da u rijalitiju netreba pametan da bi zaradio pare a sta na kraju dok je ovaca bice vune i sve probleme mozete resiti ulaskom gde neznate i nemorate samo tako u buducnost