SKANDALOZNO! Anita i Matea imale VRELU AKCIJU, otkrivamo sve detalje: "Grudi je držala rukom, govorila mi je šta da joj radim" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.11.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matea Car priznala sve o vrućim porukama sa Anitom Stanojlović!

SKANDALOZNO! Anita i Matea imale VRELU AKCIJU, otkrivamo sve detalje: "Grudi je držala rukom, govorila mi je šta da joj radim" (VIDEO)

Foto: youtube.com/pink.rs

 

 

U novoj epizodi ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović ugostio je Mateu Car, u rijalitiju poznatu kao ljubavnicu Anite Stanojlović. Ona je nakon burnih dana u rijalitiju, odlučila da prvi put progovori o mnogim detaljima koje javnost nije znala o Matorinoj supruzi. 

Foto: youtube.com/pink.rs

Anita Stanojlović, Matea Car i Matora

 

Matea Car prvi put je progovorila o video pozivu koji je imala sa Anitom, ali i vrućim prepiskama. Kako ističe, Anita je njoj slala vruće fotke, a razgovor je odlazio sve dalje, gde su jedna drugoj govorile šta bi radile da su zajedno. 

Foto: Republika TV

Matea Car i Ognjen Bogdanović

 

- Nije bilo puno video poziva. Imale smo jedan razgovor tog tipa, kada je izašla iz tuša, rukama je prekrivala svoje grudi i napisala je da bi volela da sam tu, ja sam pitala šta bi bilo, rekla je da bi mi pokazala i razvio se razgovor u tom smeru, otišao je dalje - priznaje Matea Car u emisiji ,,Porodice Elitnih". 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading