MIKI ĐURIČIĆ RAZVEZAO JEZIK: Kao niko urnisao Anitu, posle SKANDALOZNOG RASKIDA sa Matorom konačno izneo ISTINU!

Autor:

Zadruga

12.11.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od samog početka je znao da Stanojlovićeva nije pravi izbor sa njegovu prijateljicu.

MIKI ĐURIČIĆ RAZVEZAO JEZIK: Kao niko urnisao Anitu, posle SKANDALOZNOG RASKIDA sa Matorom konačno izneo ISTINU!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com, printscreen/RTV Pink

Učesnici "Elite" kao i brojna publika ostali su u šoku nakon saznanja da je Anita Stanojlović prevarila Jovanu Tomić Matoru i da se sa Mateom Car dopisivala sve vreme Matoroj iza leđa, pogotovo na dan venčanja. Ovaj događaj je potpuno slomio Matoru, a skandalozan raskid postao je glavna tema u Beloj kući iregionu.

Upravo zbog toga, oglasio se Miki Đuričić koji nije previše iznenađen ovom informacijom, jer već je imao loše mišljenje o Aniti.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Miki Đuričić

Ja nisam prisustvovao tom venčanju jer sam imao obaveze, žena je trebala da mi se porodi. Kada me je Matora pitala šta mislim o svemu tome, rekao sam joj: "Ako si ti srećna, srećan sam i ja", jer je njoj teško objasniti, zamislite da sam ja njoj... Neko kaže da pravi prijatelj treba da kaže istinu, a to kad kažeš ostaneš bez prijatelja. Nisam hteo da se mešam, jako je zaj*bano to reći nekome ko voli, ko je zaljubljen. Nezgodno je, stvarno, iako sam sve to video. Naravno da Anita nije devojka za nju - rekao je Miki, pa nastavio:

- Bila je ludo zaljubljena u Marka Markovića, u to nas ubeđivala sve vreme, pa se na kraju smuvala sa Zolom, imala se*s sa njim, kao, iz inata. Kako to iz inata?! Na kraju se ona zaljubila kao u Matoru, iako nije imala gej iskustvo, a Matora joj otvorila oči. Mislim da je ta devojka spremna na sve da bi bila popularna, u rijalitiju, ko zna šta sve... Ima pravo, ali ona se pravi luda! Gledam sada na Jutjubu, Matora leži, uzima lekove za smirenje, a ona tu hoće kao nešto da objasni... Znate šta je problem?! Kada je neko glup, a bezobrazan, to je najgora kombinacija, to je ona. Bilo nam je žao nje na početku, ali iskreno da kažem, s*re mi se više od tih tužnih priča - rekao je on za Pink.rs.

Republika

Foto: Republika.rs, printscreen/RTV Pink

Matora, Matea Car i Anita Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veronika

12.11.2023 16:39

Opet ovaj svinjar iz Kupinova drzi moralne pridike.Kajav odvratan i pokvaren tip. Zaboravio je sta je sve on radio. Fuj.