MAJA MARINKOVIĆ NAPRAVILA KARAMBOL: Zbog vulgarnog ponašanja Slađe Lazić POBEGLA iz kluba, ŠOK ISTINA isplivala u programu uživo!

Autor:

Zadruga

11.11.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavljuje se sve više dokaza da je prijateljstvo rijaliti učesnica lažno i da je tokom letovanja u Budvi nastao haos!

MAJA MARINKOVIĆ NAPRAVILA KARAMBOL: Zbog vulgarnog ponašanja Slađe Lazić POBEGLA iz kluba, ŠOK ISTINA isplivala u programu uživo!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom pitanja novinara, došlo je do sukoba između Slađe Lazić i Žane Đorđević, koji je izbio zbog navodnog sukoba između Slađe i Maje Marinković na moru. Slađa je istakla da ne veruje u priče koje Žana priča o njoj i Maji, zbog čega je nastao haos tokom emisije. 

- Ja sam prva otišla sa mora, ne verujem Žani ni o čemu, ja ne znam zašto ljudi osuđuju prijateljstvo mene i Maje. Ja moram da kažem da ja Žakulicu jako volim, ali ja nisam budala. Žana priča svašta, a ja je gotivim, međutim ona se promeni kada je crni sto u putanju - rekla je Slađa pa dodala:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Žana Đorđević Elita

- Mene ne zanimaju informacije iz spoljnog sveta, ali ja znam da ovo što priča za Maju nije tačno. Ja ne kapiram što se ne bave svojim životima, nego sa mojim - rekla je Slađa.

- Meni je Maja rekla da je Slađa bila vulgarna te je ona pobegla iz diskoteke - rekla je Žana.

- Ja ne dam da se priča to o meni, ti si meni rekla da su one pričale o meni, istina je istina laž je laž - nastavila je Lazićeva. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Žana Đorđević i Slađa Lazić svađa Elita

Ianče, još otkako su se Maja i Slađa rastale na moru mnogo se pričalo da je u Budvi došlo do ozbiljne svađe i da je Marinkovićeva na sva usta pljuvala po ponašanju Lazićeve, koje je bilo neprimereno i da ju jako bilo sramota, ali je to uvek demantovala kad se spomene u javnosti. Međutim, kako su iste priče dolazile sa različitih strana gledaoci su poverovali da Maja i Slađa imaju problem, koji Marinkovićeva želi da zataška jer ne želi da se javno svađa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading