MAJA I TAKI STIŽU NA PINK: Danas će se otkriti detalji o njenom ULASKU u Elitu!

Autor:

Zadruga

05.11.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovići spremni da razvežu jezik o gorućim temama.

MAJA I TAKI STIŽU NA PINK: Danas će se otkriti detalji o njenom ULASKU u Elitu!

Foto: Privatna arhiva

Maja i Taki Marinković

Otac popularne starlete Maje Marinković, Taki Marinković na svom Instagram profilu danas je najavio da će biti gost u emisiji "Premijera Vikend Specijal". Na zvaničnom profilu emisije takođe stoji obaveštenje da će se uživo uključiti i Maja, što njeni fanovi jedva čekaju, kao i brojna publika. 

Mnogo se šuška o ulasku Maje Marinković u Elitu, kao i o tajnom dogovoru sa Stanijom Dobrojević da u Beloj kući uništi Aneli Ahmić. Međutim, danas se pojavila vest u medijima da će Maja morati da odloži svoje useljenje u rijaliti zbog nove operacije, a radi se ponovo o zadnjici, jer kako se piše Marinkovićeva nije zadovoljna izgledom silikona. 

Verovatno će Maja o svemu tome danas govoriti uživo na televiziji Pink, ali pretpostavljamo da će takođe i komentarisati sve goruće teme iz rijalitija "Elita" i dati svoj sud o temama koje stresu Belu kuću, ali i region. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading