INTERNETOM KRUŽI BIZARNA SLIKA: Zbog kopije u Eliti, čeka se njena HITNA REAKCIJA! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

19.10.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastao haos, svima popadale vilice!

INTERNETOM KRUŽI BIZARNA SLIKA: Zbog kopije u Eliti, čeka se njena HITNA REAKCIJA! (FOTO)

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Učesnica "Elite" Slađa Lazić neretko šokira javnost svojim ponašanjem, izgledom i načinom odevanja, a sada je otišla korak dalje, kada je od glave do pete iskopirala autfit svoje dobre drugarice, rijaliti zvezde Maje Marinković.

Naime, drutšvenim mrežama već uveliko kruži fotografija Lazićeve sa belim šeširom, crnim romboidnim naočarima, i žuto-beloj budni, međutim, ništa ne bi bilo sporno, da potpuno identičnu kombinaciju prethodne sezone nije ponela i Marinkovićeva.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Maja Marinković i Slađa Lazić Zadruga 7 Elita

- Svaka original ima svoju kopiju - stajala je poruka uz, sada već viralnu objavu, a mnogi su mišljenja da je Slađa opsednuta Majom, te da po svaku cenu želi da izgleda kao ona, ali joj to i ne polazi baš za rukom.

"Ova je opsednuta Majom, da li je ovo realno", "Slađa nikada neće biti riba kako se fura", "Poršelina je zapravo Jugolina", "Ova žena nema ništa originalno na sebi, po svaku cenu želi da bude neko i nešto, a ispada smešna", samo su neki od komentara koji kruže ispod fotografije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading