KAČAVENDA PROMENILA LIČNI OPIS: Pred kamerama uradila neočekivano, nećete je PREPOZNATI!

Autor:

Zadruga

22.10.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena se odlučila za veliku promenu svog izgleda.

KAČAVENDA PROMENILA LIČNI OPIS: Pred kamerama uradila neočekivano, nećete je PREPOZNATI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kao i svake nedelje u rijaliti "Elita" je došao tim stručnih frizera koji će pojedinim učesnicima, koji su znali da uštede novac i izbore se za svoje mesto, obezbediti nove frizure i omogućiti transformacije. 

Milena Kačavenda odlučila je da počasti sebe novom frizom, pa se ujutru nacrtala o salonu kako bi na svom fizičkom izgledu napravila promeni. Naime, Milena je do sad uvek nosila ravnu ili vezanu kosu, a danas je frizerki tražila da joj napravi lokne i posvetli joj boju. 

Kačavenda je ranije imala ramnu braon kosu, a sad ju je prošarala sa svetlijim pramenovima, koji su joj osveži izgled. 

Iako je Milena u petoj deceniji života ona važi za jednu od najatraktivnijih učesnica rijalitija "Elita", na koju su mnogi muškarci bacili oko i pokušali da krenu u osvanje, ali im se nije posrećilo da privuku kuminu pažanju.

Milenine cimere će sigurno iznenaditi promena koju je napravila na svojoj glavi, a ostaje da vidmo kakvi će biti komentari i da li će je rijaliti učesncii pohvaliti ili pljuvati iza leđa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading