VELIKI ŠEF MOMENTALNO REAGOVAO: Učesnica Elite žestoko kažnjena zbog BAHATOG PONAŠANJA!

Autor:

Zadruga

18.10.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef doneo je odluku da kazni Teodoru Delić zbog sukoba sa Miljanom Kulić.

VELIKI ŠEF MOMENTALNO REAGOVAO: Učesnica Elite žestoko kažnjena zbog BAHATOG PONAŠANJA!

Foto: Shutterstock

Nakon što je Miljana Kulić napustila zatvor i vratila se u Belu kuću, usledio je novi haos, kada je Nenad Macanović Bebica nastavio sa provokacijama, a u sve su umešali Teodoru Delić.

Krenule su da lete stvari u jezero, a onda je usledio totalni lom.

U jednom momentu kada je Miljana krenula da uzme patike od Teodore, ona ju je odgurnula, a obezbešenje je odmah odreagovalo.

Zbog takvog ponašanja, Veliki šef je odmah reagovao i Teodora je kažnjena tromesečnim honorarom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milivoje

18.10.2023 23:52

Zatvorite tv pink!!!Kada psiho miljana udara matoru,udara Sanju,lomi televizore po kuci,baca stvari u jezero Danijelu i svima koji joj se ne dopadaju,produkcija je ne kaznjava ili je kazni nedeljnim honorarom.Cim taknete psiho pink mixy,uzima vam se tromesecni,polugodisnji honorar.JER MILJANU KULIC NIKO TAMO NE SME DA PIPNE,NITI DA JOJ PIPA STVARI.ONA MOZE SVE DA IH NAPADA STIKLOM,BUBICOM,DA OTVARA GLAVE,ONA MOZE SVIMA DA POLIVA KREVETE I BACA STVARI U JEZERO BEZ KAZNE.SRAM DA VAS BUDE MITROVICI!!SRAM DA VAS BUDE DA JE U SRBIJI NEKI ZAKON STAVILI BI VAM ZBOG OVOGA KATANAC NA FIRMU!VODITE PSIHOPATU SVOJOJ KUCI A NE DA OVE LJUDE MALTRETIRA!