KAČAVENDA OTKRILA SVE O AFERI SA SANJINOM: Hteo je devojku da ostavi javno i prizna EMOCIJE!

Autor:

Zadruga

29.09.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena progovorila o odnosu sa diskvalifikovanim Sanjinom Horvatom.

KAČAVENDA OTKRILA SVE O AFERI SA SANJINOM: Hteo je devojku da ostavi javno i prizna EMOCIJE!

Foto: ATA Images

Milena Kačavenda sinoć je u emisiji "Gledanje snimaka" imala priliku da pogleda video-klip u kojem bivši učesnik rijalitija, Sanjin Horvat, razgovara sa svojom majkom povodom situacije sa devojkom. Sanjin je nedavno pobegao iz rijalitija, a mnogi učesnici smatraju da nije mogao da se izbori sa osećanjima koja su se rodila prema Mileni. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda Elita

- On je meni nešto hteo da kaže, ne možeš ti da postaviš tako debilno pitanje. To bi bilo kao da ja provodim dane s Đedovićem i da ga pitam: "Je l' bi priznala da si zaljubljena u mene?". Ja sam mu rekla: "Ne sramoti se, porodica te gleda", on je ovde tražio potvrdu da vidi da li mu nešto zamera, potvrdi raskid i da meni možda tih dana pokaže neku emociju. Meni su stvari postale sumnjive kada mi je Marko rekao da imam veliki uticaj na njega. Njegovi razlozi što hoće da izađe bili su notorna laž i glupost, a ako si već zabrinut za bezbednost svoje devojke zbog nekoga tamo, ko onda ulazi u "Elitu" znajući da ćeš biti ovde 10 meseci?! Njegov jedini problem je bio šta njegova devojka misli napolju. Ne kažem ja da nije moguće da se neko nekome dopadne, ali on je hteo suviše da iseče. Ako moja devojka misli ovako, on je rekao da će da je ostavi javno, a da će da dođe i da mi prizna emocije - govorila je Milena sinoć u emisiji. 

Podsećamo, dok je Horvat bio u "Eliti" mnogo se komentarisao odnos njena i Milene, a većina takmičara je primetila da se tu nešto čudno dešava i svima je delovalo da su se zaljubili jedno u drugo. Kačavenda i Sanjin su još u karantin stigli zajedno, a poznato je da ga je ona sačekala na aerodromu kad je sleteo u Beograd. Međutim, kako su odmicali dani Sanjin je počeo da razmišlja kako njegova devojka gleda na njegovo učešće, a nakon poziva odlučio je da pobegne iz takmičenja. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sanjin Horvat pobegao iz Elite

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading