MAJKA UČESNIKA ELITE ZAVRŠILA NA LEKOVIMA: Od sramote i očaja ne napušta KREVET, cela porodica u RASULU!

Autor:

Zadruga

22.09.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanjin Horvat dobio je telefonski poziv, a tokom razgovora sa majkom i devojkom imao je jako burne reakcije koje su sve šokirale.

MAJKA UČESNIKA ELITE ZAVRŠILA NA LEKOVIMA: Od sramote i očaja ne napušta KREVET, cela porodica u RASULU!

Foto: ST/Dragan Kadić

Sanjin Horvat

Sanjin Horvat danima pokušava da pobegne iz "Elite", kad mu se devojka nije javila putem video-pozJuče je dobio poziv sa devojkom, ali ga ni to nije smirilo, već je tražio da ona unajmi advokate, kako bi mogao da izađe iz Bele kuće.

Mnogi takmičari, ali i gledaoci smatraju da se Sanjin ovako ponaša jer se zaljubio u Milenu Kačavendu i da više ne može da kontroliše svoje emocije, koje su se pojavile prema kumu, pogotovo jer je u rijaliti takmičenje ušao zauzet. 

Republika

Foto: ATA Images

Sanjin Horvat i Milena Kačavenda

Njegova majka Ksenija oglasila se nakon što je imao oba poziva i otkrila da je zbog njegovog ponašanja pod velikim stresom. 

Ja ne mogu da verujem koju sramotu ja doživljavam zbog deteta. Ne znam šta njemu fali tamo? Je l' on lud? Ja sam juče plakala ceo dan, to nije moj sin. Ja ga ne prepoznajem. On je fin čovek, fin prema ženama, ali tako da se ponaša prema meni, ja to ne mogu da poverujem. Uzela sam tablete da se smirim, evo ceo dan ležim - govorila je ona, pa prokomentarisala njegov javni raskid sa devojkom i žestoko vređanje koje je govorio u kameru:

Što je najcrnje, napao je tu ženu, koja je divna, krasna. On je imao dosta žena u životu, ali Nataša je savršena i najbolja. Ona mu ništa nije napravila. Ja stvarno ne znam šta se dešava. Što se tiče Nataše, čula sam se sa njom, ona je šokirana. Danas ću se videti sa njom, nije rekla ništa ružno i totalno je uz njega. Stvarno ne znam šta se dešava. Uneo nam je nemir u kuću, i meni i mojoj mami -  nastavila je majka Sanjina Horvata. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sanjin Horvat poziv

One je nakon toga objasnila zbog čega se njegova devojka Nataša nije u prvom pozivu odmah odazvala, nego tek kad je Horvat dan kasnije dobio novi. 

- Žena nije ni znala da ću ja imati poziv sa Sanjinom, pokušala sam par puta da je pozovem, ali se nije javila. Ona ima jako odgovoran posao i bila je na sastanku. Pozvala je odmah posle da pita šta je bilo toliko hitno, zato se žena nije javila. Ovo što on priča sada nema veze sa životom, totalno nije u pravu - zaključila je Ksenija za Pink.rs.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sanjin Horvat poziv sa majkom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading