KAČAVENDA SLAVI SANJINOV RASKID: Ispipali se pred svima, pa organizovali gozbu!

Autor:

Zadruga

20.09.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mileni popustile kočnice, bacila mu se pred svima u zagrljaj!

KAČAVENDA SLAVI SANJINOV RASKID: Ispipali se pred svima, pa organizovali gozbu!

Foto: TV Pink/printscreen

Takmičar "Elite" Sanjin Horvat danas je dobio poziv sa najbližima, a umesto devojke, javila se njegova majka, zbog čega se on razočara. Počeo je da besni, pa uživo u programu raskinuo sa devojkom. Sanjin nije mogao da se smiri. Otišao je do spavaće sobe, gde je nastavio da besni i govorio da će izaći iz "Elite", a svi takmičari su pokušavali da ga obuzdaju.

Republika

Foto: ATA Images

Milena Kačavenda i Sanjin Horvat

Jedina je danas uspela da ga oraspoloži Milena Kačavenda, zbog koje svi i smatraju da je raskinuo sa devojkom jer su mu se stvorila osećanja prema njoj, kao o njoj prema njemu. Njih dvoje su posle radio-emisije šetali po dvorištu Bele kuće i razgovarali, a Kačavenda je odlučila da mu osmeh na lice vrati zagrljajima i večerom. 

- Ja sam došla tebe da zagrlim. Rekla bih nešto što nije za današnji dan, reći ću kad tema bude zabavnija - govorila je Milena i zagrlila Sanjina.

- Ne mogu ništa, najradije bih se ubio - dodao je Horvat, a onda je ona odlučila da ga oraspoloži večerom, na šta je Sanjin rado pristao. 

- Bićeš na vratima, nemam noge da obilazim - naredila je Milena, a Sanjin ju je poslušao. 

Milena se odmah bacila na posao i otišla u deo za odabrane, gde trenutno spava, kako bi spremila večeru za Sanjina, a on ju ne čekao ispred vrata, kao što je od njega i tražila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading