ANELI SPREMNA NA SVE SAMO DA SE NE RAZVEDE: Iz Elite uputila brutalnu poruku porodici Asmina Durdžića!

Autor:

Zadruga

19.09.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija odlučila da se osveti zbog prozivki koje je dobila!

ANELI SPREMNA NA SVE SAMO DA SE NE RAZVEDE: Iz Elite uputila brutalnu poruku porodici Asmina Durdžića!

Foto: ATA Images, Facebook

Starleta Aneli Ahmić u rijalitiju ,,Elita" proslavila se sa dramom kada je otkrila da je Stanija Dobrojević bila u romansi sa bivšim partnerom Asminom Durdžićem. Ona je odmah na ulasku u rijaliti šokirala pričom da ju je suprug napustio kako bi otišao u Ameriku kod Stanije, nakon čega je zaprosio starletu. Ahmićeva je iznela lager prljavog veša o Asminu za ove dve nedelje rijalitija, dok je on uzvraćao istom merom putem društvenih mreža. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Tokom sinoćne emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući se povela polemika oko prozivki koje je Aneli dobila od Asminove porodice, jer ne ume da razvlači pitu, a mišljenja učesnika u rijalitiju su bila podeljena. 

- Neki ljudi i dalje žive po starinskim običajima. Zahtevalo se od mene kada sam ušla u tu kuću da pravim pitu, dobila sam kecelju i oklagiju, sve ostalo sam znala osim da napravim pitu. Svekrva je htela da me nauči čim sam došla, ali ja sam rekla da mi nije žurba, nije meni to bilo poniženje, ali sam moj izgled im nije odavao da ću biti podobna žena za to, niti je moj muž zahtevao to. Na kraju nisam naučila da pravim pitu, pokušala sam ali mi nije išlo od ruke - govorila je Aneli u sinoćnoj emisiji. 

Milena Kačavenda danas je odlučila da pomogne Aneli i da njenog bivšem pertneru pokaže šta je izgubio. Naime, Aneli je danas uz Kačavendinu pomoć u dnevnoj sobi razvukla pitu, a mnogi takmičari su se okupili da gledaju taj prizor. 

- Vidite Mustafa kako se jupke razvlače - rekla je Aneli.

- Ma da i da Alibaba ponese papire da vidimo da li se razvodimo ili ne - dodala je Milena.

Asmin se do sad na sve što Aneli radi oglašavao putem Instagrama, pa ostaje da vidimo da li će i na ovaj njen potez dati sud putem društvenih mreža. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading