NJEGOVE SESTRE SU ME PRIJAVILE CENTRU ZA SOCIJALNI RAD: Aneli se iz Elite obratila Asminu i Staniji i otkrila nove detalje iz njihovog odnosa!

Autor:

Zadruga

11.09.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelna učesnica rijalitija ne prestaje da šokira javnost informacijama iz svog privatnog života!

NJEGOVE SESTRE SU ME PRIJAVILE CENTRU ZA SOCIJALNI RAD: Aneli se iz Elite obratila Asminu i Staniji i otkrila nove detalje iz njihovog odnosa!

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić privukal je veliku pažnju javnosti od samog otvaranje "Elite" kad je iznela da ju je suprug napustio zbog Stanije Dobrojević, koju je verio u Americi. Ona iz dana u dan iznosi sve više detalje iz njihovog odnosa, a mnogi njeni cimeri sumnjaju da ne govori istinu i da sve radi kako bi bila glavna tema u rijalitiju. 

Aneli je sinoć razgovarala sa voditeljem Darkom Tanasijevićem u novom delu imanja u Šimanovcima, gde je prišala o svom odnosu sa suprugom Asmin Durdžićem. U jednom trenutku voditelj ju je upitao šta bi imala da poruči njemu i Staniji, nakon čega je ona otkrila još neke detalje koje do sad nije spominjala. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Darko Tanasijević

- Ja nikoga ne mogu na silu zadržati pored sebe, ali ja imam malo dete od dve godine. Ne mogu da se u situaciji u kojom sama brinem kako treba o detetu, nije u redu da mi rade ovo. Ona je objavljivala sliku njegove ruke, dok sam se ja lomila. Moje dete je ostalo bez oca. Ja sam sve i svašta doživela od strane njegovih sestara, one su me prijavile centru za socijalni rad, a žene kad su videle u kakvim uslovima živimo samo su otišle. Ja sam preživela pakao sa porodico svog supruga. Možda se na kraju i zahvalim Staniji jer me je sklonila od svega toga - istakla je Aneli.

Kako je izgledao razgovor možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić Elita

Podsećamo, Aneli je u petak tokom emisije "Pitanja novinara" saznala da je Stanija ostala u drugom stanju sa njenim suprugom i da je imala spontani pobačaj, kad je od Darka Tanasijevića dobila hipotetičko pitanje. 

Moram nešto da te pitam... Kako bi reagovala kada bi saznala, hipotetički, da je tvoj suprug sa Stanijom čekao bebu, a da je ona doživela spontani pobačaj? - upitao ju je Darko Tanasijević.

Pa, to bi bilo za očekivati... jer je on osoba koja pravi decu odmah, mnoge cure su bile trudne sa njim pa su se "čistile" - rekla je Aneli nakon kraće pauze.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Zadruga 7

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading