OVO JE GORE OD BRUKE SA KRISTIJANOM: Stanijina majka očajna, starletinom oženjenom vereniku se zbog pretnji sprema PRIJAVA POLICIJI!

Autor:

Zabava

11.09.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija poslala Asmina da ispegla odnose sa Anelinom porodicom, on napravio još gore!

OVO JE GORE OD BRUKE SA KRISTIJANOM: Stanijina majka očajna, starletinom oženjenom vereniku se zbog pretnji sprema PRIJAVA POLICIJI!

Foto: ATA Images, Instagram

Iako je gostujući u emisiji "AmiG Show" Stanija Dobrojević pokušala da se opere i izađe iz mulja u koji je upala zbog ljubavnog trougla, ona izgleda tone sve dublje i dublje. Starleta koja je ispričala sve o svojoj veridbi i vezi sa Asminom Durdževićem, nakon početka "Elite" doživela je potpuni životni krah. 

Naime, u "Elitu" je ušla Aneli Ahmić koja je odmah rekla da joj je Stanija otela muža. Još uvek nije poznato ko je koga tu lagao što se tiče Stanije i Asmina, ali sigurno je da je u pitanju mnogo laži. Ono što je sigurno to je da je Stanija javno u emisiji "AmiG Show" raskinula sa Asminom, ali je bila u kontaktu sas njim i navodno ga je poslala u Bosnu dok je ona u Kini kako bi Asmin probao da ispegla odnose sa svojom svekrvom, odnosu majkom Aneli. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Facebook/Printscreen

Aneli, Stanija i Asmin

Međutim, umesto da smiri situaciju, Asmin je njenoj majci uputio ogromne pretnje. Asmin je zahtevao od njih da pogase društvenem mreže kao i da ne iznose u javnost sve dokaze kojo potvrđuju da su on i Aneli zapravo još uvek bili u vezi kada se on smuvao sa Stanijom. Njena majka je ostala u šoku, a Stanija ga je posavetovala da ode u Bosnu i pokuša da mirnim putem sve to sredi i da proba da se ta priča zataška što je pre moguće. Stanijina majka je šokirana izborom svoje ćerke, i ne može da dođe sebi u šta se uvalila. Ovo je gore od bruke koju je imala sa Kristijanom Golubovićem.

Staniji je ovo putovanje u Kinu dobro došlo da se skloni od svega. Da li zna da je Asmin ponovo pretio Anelinoj majci nije sigurno, kako prenosi Skandal. Stanija je svog verenika ubedila da mršavi jer je on bio puno deblji kad ga je upoznala. Stanija tvrdi da može da ga kupi sa sve gaćama, kako kaže. Priča o stanu u Majamiju je izgleda samo priča o stanu koji je on uzeo na rentu. Šta li će biti sada od svega toga ostaje da vidimo. Ono što se priča je to da će ga majka od Aneli prijaviti policiji zbog pretnji i ucena. Šta će uraditi Stanija kada vidi šta je uradio njen dečko ostaje da vidimo. Kao i činjenicu da ona i verenik uopšte nisu završili priču. Isto kao što ni on nije završio priču sa Aneli. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Facebook/Printscreen

Aneli, Stanija i Asmin

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading