ALEKS GUBI BEBU ZBOG MAJE: Zarazila je opasnom bakterijom preko Cara, majka Slovenka je UPOZORILA: Ona će ti doći glave!

Autor:

Zadruga

19.05.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolićeva se već zabrinula da li će moći da ostane trudna zbog abortusa koji je imala u mladosti!

ALEKS GUBI BEBU ZBOG MAJE: Zarazila je opasnom bakterijom preko Cara, majka Slovenka je UPOZORILA: Ona će ti doći glave!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Aleks i Maja

Fanovi Aleksandre Nikolić i Filipa Cara danima čekaju da je on zaprosi prstenom koji su im poslali za petomesečnicu. Par uživa u vezi, a nedavno su se pojavile spekulacije da je Aleks ostala trudna sa njim, iako se ona plaši da zbog abortusa koji je imala to ne bi moglo da se desi. Ali, kako Svet saznaje, Nikolićeva bi mogla da bude ugrožena i zbog Maje Marinković.

Republika

Foto: Nikola Mutic, Vladimir Lukic, E-stock

Maja, Aleks i Car

Naime, kako prenose, Maja je imala nezaštićene odnose sa više zadrugare i sve ih je zarazila polno prenosivom bakterijom hlamidijom. Filip je često govorio da mga je Maja zarazila i da je neodgovorna, jer je joj je bitniji botoks od zdravlja. 

- Nemam školu, nemam vozačku, nemam vojsku, ali imam polnu bakteriju Maje Marinković - govorio je svojevremeno Car.

On je nakon odnosa sa Majom imao nezaštićene odnose sa Aleks, pa je i ona zaražena. Iako joj redovno izlaze kondilomi izazvani hlamidijom, Maja sve ovo površno shvata, a oni se mogu ukloniti samo laserom. Ugrožena je i Anđela Đuričić, koja je imala nezaštićene odnose sa Zvezdanom Slavnićem posle Maje. Aleks i Filip su se dugo lečili, ali he hlamidija uporna i ne leči se trajno, objasnio je ginekolog za gorepomenuti list.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan, Anđela i Maja

- Aleks je nedavno sumnjala da je trudna, ali je bila lažna uzbuna. Pitanje je da li će ona uopšte moći da održi trudnoću, jer hlamidija ume da bude podmukla i da pravi ozbiljne probleme. Najgore od svega što je to uporna bakterija, a simpatoma nekad nema uopšte. Ne bi me čudilo da niko od pomenutih koji su navodno dobili bakteriju nikada ne uspeju da se reprodukuju - objasnio je doktor za Svet.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Slovenka, majka Aleksandre Nikolić

Kako dalje prenose, stupili su u kontakt i sa Aleksandrinom majkom Slovenkom, koja je istakla kratko da je od samog starta ovo predosetila, kao i da je Aleks upozoravala da će joj Maja doći glave. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mira

19.05.2023 16:22

Kondilomi izlaze od HPV virusa, a ne od hlamidije.