POSLE DRUGE LJUBAVNICE SHVATILA DA JE ZVEZDAN NEĆE! Ana Ćurčić povukla DRASTIČAN potez, pa zadala novi UDARAC Anđeli! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.05.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je potrebno da Zvezdan uplovi u odnos sa Majom posle Anđele, kako bi se Ana pomirila sa sudbinom!

POSLE DRUGE LJUBAVNICE SHVATILA DA JE ZVEZDAN NEĆE! Ana Ćurčić povukla DRASTIČAN potez, pa zadala novi UDARAC Anđeli! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

Ana Ćurčić je bila treća takmičarka koja je sinoć otvarala dušu voditelju Marku Đedoviću. Ona se pojavila u Šiša baru nakon Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, pa otkrila zbog čega je plakala na "Nominacijama".

- Sinoć se desila peta faza bola, a to je prihvatanje. Ono sve što je bilo, ja se sada opraštam od prijatelja, čoveka kojeg sam volela. On i ja smo svašta prošli, a to se sada završava ovde. Ja se sa njim neću više ni čuti, ni videti. Razne faze sam ja ovde doživela, sve sam imala, gledala - rekla je Ana pa dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Marko Đedović

- Vrata sa njim su se zatvorila i to je to. On se mene lako odrekao i to mi je onako baš bezveze. Znam ja kakvo je moje stanje. Mnogo mi je teško, preteško mi je, ponižavajuće mi je jer smo mnogo toga prošli, ja sa tim moram da se nosim, i ja ću se sa time nositi. Ja sam sebe zapostavila zbog njega, a sve se u životu preboli. Teška je to priča - dodala je Ćurčićeva.

Ana je istakla i da je ono što je Anđela uradila Zorici Marković katastrofalno i da će narod tek videti njeno pravo lice. Podsećamo, Anđela je izvređala Zoricu, više puta joj skinula naočare sa lica, pa istakla i da će gaziti pevačicu sve dok ona ne umre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading