ON NIJE KRŠTEN! Biljana Dragojević o Dejanovoj odluci da pređe u ISLAM, pa progovorila o Dalilinom UTICAJU na njega!

Autor:

Zadruga

02.04.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević iskreno o Dejanovoj odluci da promeni veru.

ON NIJE KRŠTEN! Biljana Dragojević o Dejanovoj odluci da pređe u ISLAM, pa progovorila o Dalilinom UTICAJU na njega!

Foto: Printscreen

Majka Dejana Dragojevića, Biljana Dragojević bila je gost emisije ''Premijera - Vikend specijal'' gde je govorila o Dejanovoj odluci da promeni veru i pređe u islam.

- Od završetka "Zadruge", pošto znate da nismo komunicirali dok se sve ovo niej završilo, kad je došao kući, ponekad smo se ticali nekih tema. On je sa Davidom dosta putovao, pa nismo imali prilike da nam to nešto bude neka tema razgovora. Međutim, kada je on rešio da ide u Saudijsku Arabiju, rekao je da ide, ja sam mislila da se šali. Na kraju sam shvatila da stvarno ide, ja sam ga pitala: "Šta te to privlači tamo da ideš?", on mi je rekao da ga intresuje. Tako smo malo neobavezno pričali oko religija - započela je Biljana i dodala:

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Biljana Dragojević o Dejanovoj odluci da promeni veru

- Prava istina je da Dejan nije kršten, moja deca nisu krštena, samim tim ne može da izda veru, pošto nije išao ni u crkvu, to je tako prolazilo. I samim tim što je njega uvek intresovala istorija, gde je živeo četiri godine, bio je okružen takvim ljudima i tim nekim stvarima, verovatno ga je ponelo da čita "Kuran" i da se upozna sa tim nekim stvarima, što je meni okej. Sve ga to jako intresuje i žao mu je da spava, da ne propusti nešto. Edukuje se, pa znate kako kažu: "Bog je jedan" - rekla je Biljana, a onda se osvrnula i na spekulacije da je na ovu njegovu odluku uticala njegova bivša supruga Dalila Dragojević:

- Ja ne znam, morate to njega pitati, ne mislim da je zbog nje, mislim da je to bila njegova želja i da je on želeo prvo da pročita Kuran, da vidi kako to sve funkcioniše, njega niko ne može da nagovori na neke stvari.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Biljana Dragojević o Dejanu i islamu

Biljana je takođe prokomentarisala i činjenicu da Dejana obasipaju negativnim komentarima, između ostalog i Tamaru Đurić koja ga je javno prozvala zbog promene vere.

- Šta znam, ima raznih komentara, ne bih ja Tamaru da prozivam, ne poznajem devojku. Ako on hoće da bude neke druge vere, nebitno. Dosta pevača je otišlo iz islama, pravoslavlja, okej, ovo se verovatno digla pompa jer je prošao kako je prošao - rekla je Biljana.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Biljana Dragojević o Dejanovoj devojci

Kako se o Dejanovom ljubavnom životu dosta pričalo i uvek je bio tema medija, Biljana se sada osvrnula i na njegovu novu devojku, Jovanu, ali i na Aleksandru Nikolić koja ga je javno prevarila u rijalitiju.

- Slatka je, dobra je, nije iz sveta medija. Zabavljaju se, pa ako potraje super.

- Nisam baš očekivala, ali mi je drago što je ona ušla i baš sam srećna. Ja sam joj rekla: "To vam je ispit", što i jeste, ako se volite, okej, a ako ne, pućiće. Nisam očekivala ovako nešto, ali volim što je ušla, Bože moj, da se vuče opet četiri ili pet godina - zaključila je BIljana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Popaj

02.04.2023 19:12

Niko njemu ne brani ni rogove da ugradi ako hoće, ali nas ne smarajte više sa njegovim kuranom. Nije javio da li se sunetio...ajte više ne smarajte

Ljubinko

03.04.2023 13:10

Za sve su krivi roditelji ateisti jer nisu krsili svou djecu. Pa lepo Dalila uzela negovo prezime a on njenu veru.