PAŠĆE KRV U ZADRUZI! Zvezdan: Ubiću te Ana ako uđe Aca! Bulić: Ulazim, braniću je životom

Autor:

Zadruga

26.02.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pašće krv u "Zadruzi" Zvezdan u strahu od Ace, grebe na kapiju.

PAŠĆE KRV U ZADRUZI! Zvezdan: Ubiću te Ana ako uđe Aca! Bulić: Ulazim, braniću je životom

Foto: ATAImages, E-stock

Da će situacija u Beloj kući biti na vrhuncu kad uđe Aca Bulić, jasno je svima, a od njega jedino strahuje Zvezdan Slavnić, koji mu je mnogo toga ostao dužan. Dok, s jedne strane, Bulić jedva čeka da se suoči sa Slavnićem, ovaj grebe na kapiju i preti da će pobeći s imanja. Osim toga, Zvezdan je na brutalan način zapretio i Ani Ćurčić da će je dokusuriti ukoliko Acu bude video na vratima pošto ga ona danima doziva u šiframa.

Naime, Bulić je u emisiji "Novo jutro" bio jasan u odluci da želi da uđe u "Zadrugu 6" i odbrani Anu od Zvezdana. Koliko je spreman da se žrtvuje zbog nje, govori činjenica da je rekao da bi svoj život dao za nju. Zvezdan, u strahu od suočavanja sa Acom, izneo je jezive pretnje na Anin račun, ali ona, po svemu sudeći, veruje da će je ovoga puta Bulić spasti, pa ne pokazuje strah.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

 

 

- Ako nastaviš s ovim, kunem se ubiću te, ako uđe Bulić, gotova si. Šta ti misliš da sam ja glup, da ne kapiram kako ga u šiframa zoveš da uđe. Kurvo raspala, nemaš pojma šta će se tada desiti ako ga budem video na vratima - urlao je Zvezdan na bivšu partnerku, koja čeka svojih pet minuta.

Sve ovo je pratio i Aca Bulić, koji je prvo za naš list, a potom i u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić potvrdio da želi u rijaliti, te priznao najdublje emocije prema Ani i otkrio da nikada ne bi naslutio da ona trpi nasilje.

- Da, ušao bih u "Zadrugu" ako bi to njoj pomoglo. Ona je neko moj, to je moja Ana, ja bih život dao za nju, a ne ušao tamo. Ona je moja prva ljubav, moje nešto dečačko i čisto. Smatram da svaka žena treba da ima zaštitu i verujem da muškarci koji vole znaju o čemu pričam. Ne znam, ne verujem da bi Zvezdan smeo nešto da uradi, a ja bih samo ušao da zaštitim Anu, što ću svakako i uraditi - rekao je Bulić, pa dodao da je znao na vreme sve, ništa ne bi bilo isto:

- Zaprepašćen sam. Nisam nikada mogao da zamislim da ovo može da se desi i da se desilo. Da je neko meni to javio, verujem da ništa od toga ne bi bilo. Nije mi jasno da me niko nije okrenuo telefonom, siguran sam da to ne bi bilo tako. Da me je neko obavestio i da sam znao da se takvo nasilje dešava, sprečio bih to odmah. Nisam ni posumnjao da je u nekom takvom toksičnom odnosu, nikad mi nije rekla niti nagovestila trunku onoga što se sada dešava. Ovo sad što vidimo u rijalitiju nije Ana. Verovatno se malo pogubila, zbunila ili je u nekom strahu. To pokazuju govor tela i facijalne ekspresije. To je razlog zašto se eksponiram.

Nakon toga Bulić je prokomentarisao njegovo i Zvezdanovo poznanstvo, te otkrio ko ga je naučio mangupskim manirima.

- Znao sam Zvezdana kao Beograđanina, Dorćolca, Mokinog sina. Neki moji drugari su se družili s njim, tada ga nisam lično znao, ali viđao sam ga. Bio je lepuškast dečko, dobar momak. A onda se desilo to što se desilo, sam se odlučio da promeni svoj život u nekom drugom smeru, pravcu. Tokom Zvezdanovog boravka u zatvoru sam bio u kontaktu sa Anom. Odemo na ručak, večeru, popričamo porodično s decom - rekao je, te pomenuo oca Jusufa Bulića:

- Ljudi imaju predrasude o meni. Ja sam trener fudbalskog kluba Radnički, svoje znanje prenosim mladim ljudima. Moje prezime poznatog oca nije bilo lako nositi, on je neko ko me je svemu naučio. Naučio me je da budem mangup, da se čuvam. Mangup je neko ko je mnogo dobar u onome što radi, a ne samo šmeker s asfalta. Više kategorija mangupa zapravo stvara šmekera.

Potez očajnika! Zvezdan Anu pljunuo na spavanju

Očajan što je Ana Ćurčić iznela jezive detalje njihovog života napolju, nakon čega je naišao na osudu ukućana, Slavnić, odlučan da psihički dotuče bivšu, sačekao je da ona legne da bi je pljunuo u prolazu, što je ona prepričala Zorici Marković:

- Ja sam legla, on ulazi u sobu u gaćama i majici, u njegovom stilu i pljunuo me. Jedno sat vremena je tako ustajao i šetao oko mog kreveta pokazujući mi srednji prst. Pitala sam ga do kada ima nameru da šeta, a on ništa. Kad me je pljunuo, baš sam se uplašila. Obezbeđenje je bilo ispred vrata, pa sam se smirila.

Bulić: Prevrnuću svet da nađem našu ćerku

Aca Bulić se, gostujući na televiziji, još jednom osvrnuo na Anino i njegovo dete za koje je ubeđen da je živo, te otkrio da će uraditi sve da nađe njihovu ćerku.

- Beba se zvala Aleksandra, bila je plod ljubavi. Svaka ćelija u meni vrišti i govori da je ona živa. Ana je tada izgubila mnogo krvi, bile su to jezive scene, dok je beba izgledala kao da će preživi. Oni su samo došli deveti dan, oktobar je bio, rekli su da je umrla. Tražili smo da je sahranimo, ali nam nisu dali. Sve mi je to bilo bolno i čudno. Ne dao bog nikome takva tragedija da se desi - rekao je Bulić.

Kačavenda: Anina deca sada imaju obezbeđenje

Kuma Ane Ćurčić Milena Kačavenda progovorila je o njenoj deci i o tome kako na njih utiče sve ovo što se dešava s njihovom majkom i očuhom u rijalitiju.

- Što se tiče Anine dece, imaju obezbeđenje zbog svega što se dešava. Ona je totalno izgubila kompas. Ona sve što bi na njega usmerila usmerava na Anđelu i to je jeziva greška. Ana nikako nije simpatisala Zoricu Marković, sada joj je najbolja drugarica. Ja se te vaške zvane Zvezdan ne plašim. Vrlo sam spremna da posle rijalitija živim zajedno sa Anom - istakla je Kačavenda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ajde

27.02.2023 16:50

Deca imaju obezbedjenje, ali Ana nema prepustena je nestabilnom Zvezdanu.