ANA ĆURČIĆ U TANGAMA POKAZALA GOLU ZADNJICU: Ovakvu ribu je Zvezdan prevario sa Helgom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.02.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić u vrlo provokativnom izdanju zapalila društvene mreže!

ANA ĆURČIĆ U TANGAMA POKAZALA GOLU ZADNJICU: Ovakvu ribu je Zvezdan prevario sa Helgom! (FOTO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić Zadruga 6

Ana Ćurčić postala je poznata nakon što ju je nevenčani suprug Zvezdan Slavnić prevario sa ljubavnicom Anđelom Đuričić, nakon čega ulazi u Zadrugu kako bi se sa njima suočila. 

I dok se čeka da se klupko totalno odmota, Anin izgled je vrlo komentarisan na društvenim mrežama. Tako je jedan profil snimio video na kom je moglo da se vidi kako Ćurčićeva izgleda u poprilično vrelem izdanju. 

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić

 

Dok je spavala, Ana nije imala miran san, pa je skinula sa sebe ćebe, a tad je kamera zabeležila njeno telo. Zbog oblina Ane Ćurčić mnogi muškarci su poželeli da budu sa njom u krevetu. 

- "Zvezdan je ovakvu ribu prevario?", "Ova Ana izgleda kao dinamit, bomba je prava", "Ana izmislila zgodnoću za ovu Helgu" - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama koji su se nizali jedan ispod u drugog. 

U nastavku u galeriji pogledajte vrelo izdanje Ane Ćurčić:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Melanija

25.02.2023 13:17

Videla žaba da se konji kuju pa i ona digla nogu. Sramota! Žena u poznim 50-tim godinama i majka dvoje odrasle (23 i 27 godina) da se tako čepi i jaše jorgan!?

Odgovori 10 12
Mk

25.02.2023 13:59

Neprimereno ponasanje zene koja ima decu za udaju.Kakav primer daje deci vulgarna bez gaca.

Odgovori 12 7
Endji

25.02.2023 14:40

Odvratno nema dalje. Kebate zenu na spavanju... uzas ... nije skidala gace kao posrnuli majmun . Stvarno ste profi , kada nesto ne znas da radis promenis zanimanje. Postoji dualno i radis ono za sta si se skolovao.

Dink

25.02.2023 15:17

Ovo jecsramota za jednu zenu u 50-Tim god. Sramota. Zeljna j……. I drugih stvari. Nikome interesantno njena guzica. Da je dobra i Zveki bi uzivao. Totalno razocarenje za jednu zenu za koju Sam Samo mislila u superlativt. A to olos veci od svih. Muka mi je od njenog premaganja. Ona igra igru Anabele sta je nekad bilo kako su se mlatili. I Ababela je ovako Gagija srozavala Ali Luna Nije dala . Sram te bilo Ana

Odgovori 18 7