MAJKU I OCA JE SRAMOTA! Anđelina drugarica otkrila ISTINU da li je se roditelji ODRIČU!

Autor:

Zadruga

20.02.2023

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarica Anđele Đuričić otkrila istinu o njenim roditeljima.

MAJKU I OCA JE SRAMOTA! Anđelina drugarica otkrila ISTINU da li je se roditelji ODRIČU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

O postupcima Anđele Đuričić i njenom skandaloznom ponašanju javnost bruji mesecima unazad. Njeni roditelji se ne oglašavaju, a spekuliše se da iz kuće ne izlaze, kao i da će se ćerke odreći. Njena drugarica se sada oglasila i otkrila istinu.

- Primorana sam da se oglasim zbog svega što čitam po portalima, a sada i slušam tamo u "Zadruzi", kada je Bilal namerno, samo da bi je poremetio, preneo one dezinformacije. Razumite me da zbog celokupne situacije, zbog ogromnog pritiska koji imaju Anđelini roditelji, ali i strogog dogovora koji imam s njima, niko od nas ne sme da pisne za medije, to je dogovor, ali nisam mogla da izdržim. Morala sam da kažem kako jeste, jer je ovo već prevršilo svaku meru - rekla je Anđelina drugarica i dodala:

Foto: youtube.com/AmiG Show

Anđela Đuričić

- Majku i oca je jako sramota zbog svega, ne mogu da grešim dušu, to je realno i očekivano. Svako bi bio na njihovom mestu, da im dete to javno priredi, pritom ovde ih u Đenovićima svi znaju. Neprijatno jeste, ali se Anđele niko nije odrekao, niti će. Slušam gluposti neke tamo kod vas u "Zadruzi", Bilal je očigledno čitao komentare u hejterskim grupama, pa je rešio da joj zagorča boravak na svu muku tamo i da je uhvati paranoja, baš jadno i džukački. Pričala sam sa njima, s Ljiljom i Velišom, znam da im je jako teško, novinari im opsedaju kuću, svi ih zagledaju i ljuti su zbog nekih stvari, ali se deteta svog nikad ne bi odrekli. Pa, koji će roditelj to uraditi?! Oni vole svoju ćerku, i kad je najbolja i najgora, Anđela će svojoj porodici i svojoj kući uvek moći da se vrati - zaključila je ona za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Sava

20.02.2023 18:58

Mislim da ovo je izjavio ili napisao neki fan Anđele Đ., a ne prijateljica u dogovoru sa roditeljima. Niti jednom ne kaže ova "prijateljica" šta misle Anđelini roditelji o Zvetdanu ( a to je najbitnije od svega u njihovom odnodu )i da li omi smatraju da je on dobar dečko za njihovu kćer. To, da je se roditelji neće odreći znamo svi, nije ništa novo. Neka prijateljica (ali prava koja joj želi dobro ) ili roditelji iznesu mišljenje o Anđelinoj ljubavi i budućnosti sa Zvezdanom pa ćemo i mi gledaoci imati jasnu sliku i nećemo verovati "svakom" i svemu što se napiše..Anđela je strašno vređala Bilala i sad joj on vraća. Anđela ima sreću šta sad nisu u Zadruzi svi oni koje je ona vređala prošle sezone (Gruja, Mimas, Tara, Dalila, Osmakčić i ostali ). Ponizili bi je do krajnosti.

Aurora Borealis

21.02.2023 09:58

Ko ne bi voleo takvo cedo, koje je opralo sav sljam svih 6 zadruga. Ona je uradila sve ono sto su sve ostale ulicarke uradile zajedno i otisla mnogo koraka dalje. Blago roditeljima koji imaju takvu cerku koja je em uzela pare, em napravila sebi najbolju reklamu za porno sajt!