HITNA POMOĆ JE DOLAZILA! Marija Kulić doživela NERVNI SLOM, vrištala na sav glas: Dete si u GROB hteo da mi oteraš! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.12.2022

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić u suzama.

HITNA POMOĆ JE DOLAZILA! Marija Kulić doživela NERVNI SLOM, vrištala na sav glas: Dete si u GROB hteo da mi oteraš! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

Tokom emisije "Gledanje snimaka" zadrugari su imali prilike da vide da se popravljaju odnosi između Lazara Čolića Zole i Miljane Kulić, što je posebno istresiralo njenu majku Mariju Kulić. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić u suzama zbog Miljane i Zole

Marija je plakala i virštala, te ponavljala kako veruje da je Zola drogirao Miljanu i radio loše stvari sa njom.

- Miljana će ostati sama. Bebica će svoju sreću da nađe, a ja mu želim svu sreću u životu. Ona će ostati sama - rekla je Marija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zadruga (@zadruga)

- Zola je kockar. Bio je najveći klošar tokom veze sa njom. Navukao je na sve moguće poroke. Ti si moje dete hteo da oteraš u grob. Dolazila je hitna pomoć zbog njega - rekla je Marija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Anja

16.12.2022 20:01

Bože, daj im pravac! Neka im glava ne služi samo da se klima na ramenima nego i da razmišlja. Ne treba pod svaku cenu i na svakakav način zaraditi novac.. Marija je bolesna i zbog novca će uraditi svašta, muž je izgleda nemoćan i nebitan pa ne sme da kaže da je dowta više vriske i dreke u rijalitiju. Mali Željko također vrišti dok priča, on se već ponaša kao i oni. Dete ne zna komunicirati normalno, uvek se dere.

Gavrila

16.12.2022 21:14

Sramota

Nina

16.12.2022 21:51

Kulići za psihijatriju. Da li imaju kontrolu u bilo čemu. Ova Marija je ludilo mozga.