MILICA KEMEZ SPREMA MILJANU I MARIJU ZA ULAZAK U ZADRUGU 6: Majka i ćerka stižu u rijaliti u velikom stilu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.10.2022

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija i Miljana Kulić uveliko se spremaju da postanu deo "Zadruge 6"

MILICA KEMEZ SPREMA MILJANU I MARIJU ZA ULAZAK U ZADRUGU 6: Majka i ćerka stižu u rijaliti u velikom stilu! (FOTO)

Foto: instagram.com/miljana_kulic_official

Miljana Kulić i Marija Kulić

U medijima je odjeknula vest da će jedna od najpopularnijih rijaliti zvezda na našim prostorima, Miljana Kulić, u subotu postati deo šeste sezone rijaliti programa "Zaduga", a ubrzo će joj se pridružiti Marija Kulić i Nenad Macanković Bebica. 

Naime, Marija i Miljana rešile su da poslednje pripreme, kada je njihov fizički izgled u pitanju, obave kod bliske prijateljice i nekadašnje saučesnice u "Zadruzi", Milice Kemez, a ona je delić atmosfere podelila na svom Instagram profilu. 

Ako je suditi po osmenu na licu Kulićeve, spremna je kao "zapeta puška" da pomrsi konce budućim cimerima, a sve zanima kako će izgledati odnos sa ocem njenog deteta, Ivanom Marinkovićem

Foto: Instagram printscreen

Miljana Kulić

Marija Kulić je imala sitne pletenice i zadovoljno je pozirala Miličinom objektivu, pa ni ne sumnjamo da će svojim oštrim komentarima štedeti takmičare aktuelne sezone najgledanijeg rijalitija. 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Marija Kulić

Milica Kemez jedna je od retkih učesnica rijalitija, sa kojom se Miljana i Marija druže i u spoljnom svetu, koja se, pored toga što drži salon, bavi i poslom voditeljke. 

Republika

Foto: instagram- Milica Kemezo

Milica Kemez u svom salonu

Ostaje nam da vidimo finalni rezultat Miličinog rada, tj. da li će majka i ćerka zablistati kada budu ušle u sezonu koja je već pobrala simatije gledalaca. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Van Halen

21.10.2022 05:44

Ha, ha, ha, ha, cuj Milica Pekmez sprema Miljanu i Mariju.... za ulazak u zadrugu... ha ha ha ha ha ha.....e ovo je da se preturis od smeha.....Sta je postala Milica Pekmez, neki strucnjak za nista, kao da je nismo gledali kako cmizdri u zadruzi... ha ha ha ha ha