ONA JE KLASIČNA PROSTITUTKA! Kristijan Golubović ŽESTOKO IZVREĐAO Aleks, pa izneo ŠOK optužbe: Evo šta je radila sa 17 GODINA!

Autor:

Zadruga

29.09.2022

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa zadrugara okupila se u pabu oko Kristijana Golubovića, kako bi večerali zajedno.

ONA JE KLASIČNA PROSTITUTKA! Kristijan Golubović ŽESTOKO IZVREĐAO Aleks, pa izneo ŠOK optužbe: Evo šta je radila sa 17 GODINA!

Foto: printscreen tv pink

Tom prilikom su osudili Snežanu Bogdanović i Ivana Neškovića zbog bega iz "Zadruge", a Kristijan je iskoristio priliku i osvrnuo se na nekadašnje pokušaje bekstva Nenada Aleksića Ša.

- Ša, koliki je paćenik, to nisam video. Pazi, Tari Simov platio kaznu. Za ono što je uradila Tara, nikad ne bih platio, mami pokojnoj ne bih platio. Kakav čovek. Misli da je dobro delo uradio. To je smećarka, samo takva - pričao je Kristijan, a ovom prilikom nije poštedeo ni Aleksandru Nikolić, sa kojom je od početka rijalitija u sukobu.

 

Foto: printscreen tv pink

Aleks Nikolić

 

- A onaj cirkus danas. Drži slovo klasična prostitutka koja ne za dve rečenice da sastavi daje savete Valentini. Gde je bila sa 17 godina? Ovde mi je gurala k**ac u usta u ćošku, jedva ga izvadi - rekao je Golubović, koji je dodao da Aleks patetiše, kako bi od fanova dobila stan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Van Halen

30.09.2022 05:23

Zemljo otvori se... kada jedna lopina bez pardona drzi nekome moralne prilike. Sto se ne pozabavi svojom buducom zenom. Kakvo dno od coveka.

Odgovori 4 12
rade

30.09.2022 08:32

pricaj malo o tvojoj kristini odronu nevidjeni kome bre ti solis pamet aleks je ya sve moralna gromada