Osmakčići LAŽIRALI SMRT? Informacija koja je otkrivena će vas NAJEŽITI, sve je smišljeno unapred? (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.06.2022

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Makro Osmakčić napustio je rijaliti ,,Zadruga" pre nekoliko dana, a sada se pojavila informacija o smrti njegovog oca Franja Osmakčića koja će vas šokirati!

Osmakčići LAŽIRALI SMRT? Informacija koja je otkrivena će vas NAJEŽITI, sve je smišljeno unapred? (FOTO)

Foto: Pink.rs/ N. Brajović, Zadruga official youtube.com printscreen

Zadrugar Marko Osmakčić 9. juna napustio je rijaliti "Zadrugu", jer je njegov otac Franjo Osmakčić navodno premunio.

Franjova nevenčana supruga, a Markova maćeha je za Pink.rs potvrdila smrt, ali se od tada Osmakčićima gubi svaki trag. Portal Republika.rs pokušao je da stupi u kontakt sa Mariom Osmakčićem, sa maćehom Renatom, ali odgovor već nekoliko dana nismo dobili. 

Republika

Foto: Pink.rs/ N. Brajović, Zadruga official youtube.com printscreen

Marko Osmakčić groblje Franjo Osmakčić

 

Kako prenosi Pink.rs, informacija o smrti Franja Osmakčića ne postoji, a kako se navodi provereno je u svim nadležnim institucijama, kao i u bolnicama, a jedina informacija koja je dobijena, jeste da ime i prezime Franja Osmakčića ne postoji evidentiramo, kao ni da je čovek preminuo 8. juna, kako se navodi u čitulji, koja se navodno pojavila. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Osmakčić otac

 

Da li je ovo scenario iz Holivuda ili neka ne objšanjiva sila, ostaje nam da saznamo!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
Roko Prč

13.06.2022 16:15

"Da li je ovo scenario iz Holivuda ili neka ne objašnjiva sila, ostaje nam da saznamo"!- Ova ne objašnjiva sila mogla bi da postane najpre neobjašnjiva kada se spoje "ne" i "objašnjiva", a zatim bi se objasnila i postala objašnjiva svakom onom ko bi imao sina koji napravi dete prostitutki, pa još druge vere, što je Osmakčićima izgleda još važnije.

Sramota

13.06.2022 18:51

Šta li vi sve pišete i izmišljate, bruka i sramota za novinare

Vesna

13.06.2022 19:54

Dali je moguće da se ljudi bave takvim stvarima. Marko Oksmačiću stići ćete kletva za sve,a posebno zbog toga što si udario Viki trudnu. Bude li se očistila budi siguran da će mo ti mi njeni fanovi ući u trag i presuditi i tebi i tvojoj porodici koja je čak izmislila smrt tvog oca. Nadam se da ima boga i da će te mu kad tad odgovarati za grehe.

buca

13.06.2022 22:44

Kuda ide ovaj svet. U ovu Crnu a ne belu kucu pod hitno treba da upadne policija i pohapsi sve ucesnike zajedno sa voditeljima. Ovo je dno dna. Kao prvo direktno nam udaraju na decu kao i na porodicu. Javno promovisu LDZBti osobe i podrzavaju lezbejke i sto kaze Palma pedere kao sto su Jovana i Sandra, Milan nabedjeni voditelj i Djedovic. U reziji Zeljka Mitrovica ciji um moze da smisli ovako nesto, sahranjuju zivog coveka. Ovakva rezija moze da vam prodje samo kod ove retardirane rijaliti ucesnike. Sve horor price kao sto su nasilje tuce razvodi su zavrsene kao i pedofilske radnje jer ste doveli devojcicu od 17.godina da ima seksualne odnose sa bolesnim muslimancinom. Sve je to proslo pa posto vise nemate price sada u vasoj reziji sahranjujete zivog coveka samo radi puste gledanosti. Dno dna.