PAKLENI PLAN DALILE I DEJANA KONAČNO RASKRINKAN: Sad je i zvanično POTVRĐENO evo šta SLEDI nakon svega, bićete u NEVERICI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.03.2022

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Era Ojdanić progovorio o odnosu Dalile i Dejana!

PAKLENI PLAN DALILE I DEJANA KONAČNO RASKRINKAN: Sad je i zvanično POTVRĐENO evo šta SLEDI nakon svega, bićete u NEVERICI! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Era Ojdanić je dugo bio deo rijalitija "Parovi", gde je krov delio sa trenutno aktuelnim zadrugarima Dalilom i Dejanom Dragojević, a sada je otkrio da li ih prati i u "Zadruzi".

- Zadrugu gledam povremeno. Dalila ih vrti kao majmune, ona mi je favorit. Naravno da je sve igra, nije zaljubljena u Filipa. Ona je mangup, svi su bebe za nju. Igra se i tako zarađuje pare - rekao je folker.

Republika

Foto: Instagram.com

Era Ojdanić

 

Na pitanje šta ako ipak ostane trudna sa Filipom Carem, on je odgovorio:

- Dece nikad nije mnogo. Takve žene i treba da rađaju. Bili smo šest meseci u rijalitiju, mene jedino nije mogla da vrti, zato što sam ja daleko namazaniji. Ja sam stara kajla, kako kaže Bora - istakao je Ojdanić, a onda otkrio mu je Dejan drag i da misli da će se on i Dalila pomiriti.

- Deki je dobar momak. Pomiriće se oni kad izađu napolje, sastaviće honorare i napraviće kuću. Oni se igraju, to je dogovor, da što više zarade - rekao je Era, piše Srbija Danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Cana

23.03.2022 08:05

I meni je Dalila favorit

Odgovori 3 39
Ivan

23.03.2022 09:14

Po svim anketama u štampi Dejan je glavni i sigurni favorit.

Odgovori 20 17
Iva

23.03.2022 17:40

Kome dudla moze biti favorit? Olos