DEJAN JE SKLON UBISTVU, A ONA JE BOLESNICA: Vesna Rivas nije štedela reči, osula PALJBU po Dragojevićima!

Autor:

Zadruga

09.02.2022

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Rivas se u jednom intervjuu dotakla Dalile i Dejana Dragojevića.

DEJAN JE SKLON UBISTVU, A ONA JE BOLESNICA: Vesna Rivas nije štedela reči, osula PALJBU po Dragojevićima!

Foto: youtube.com/printscreen

Vesna Rivas

Vesna Rivas je nakon tri godine borbe dobila Dalilu Dragojević na sudu, a pevačica ističe da iako je bila dobra sa porodicom Dragojević, oni ne žele da joj se jave od kako je rekla da je Dejan Dragojević sklon samoubistvu:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Vesna Rivas

- Dalilu sam tužila za uvredu i klevetu, jer je rekla da sam imala s**s sa Markom Perovićem. Odmah sam je dobila na sudu i sad čekam da li će uložiti žalbu na presudu. Inače, treba da mi plati 150.000 dinara plus 130.000 dinara troškove suda. Tako da ona meni za sada već duguje 5.000 evra. Biće joj uvedena zabrana, pa će sva primanja koja ima u Srbiji biti stopirana dok mene ne isplati. A i ako bude pobegla u Bosnu, neće moći da uđe u Srbiju dok ne plati sve to - priča Vesna i otkriva da li je iznenadilo Dejanovo samopovređivanje:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević i Filip Car

- Nije me iznenadio, jer sam i ranije prisustvovala njegovim ispadima. Pozabavila sam se njegovim rodnim kodom. On ima broj 966, a to je kod koji je sklon ubistvu i samoubistvu. On je borac za istinu i pravdu. Za svoje bi poginuo, a on je izabrao da se uništi zbog neke žene, odnosno Dalile - priča pevačica.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

Zadrugu 1 je obeležila afera Lune Đogane i Slobe Radanovića, a sada je Vesna otkrila da li Dragojevići pokušavaju da budu novi Sloba i Luna.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dejan Dragojević Zadruga 5

- Dalila se gubi u Zadruzi, jer ne može da odvoji stvarnost od rijalitija. Ona je bolesnica kojoj je bitno samo da bude u kadru. Mali Dejan je lenština. Njih dvoje nisu sposobni da bi bili Sloba i Luna, ili kao Marko i Luna. Nisu oni ti likovi, oni su srednja klasa rijaliti igrača. Sad su malo iskočili na površinu jer su uradili nešto što nije viđeno.

Republika

Foto: instagram.com/besni_medvedici

Vesna Rivas

Rivas je istakla da se njima uskoro bliži kraj, kao i da Dragojević više nikad neće želeti da bude sa njom:

- Nije još, jer njih dvoje kada izađu moraju da reše podelu svega što imaju. Dejan neće biti više sa njom, to je definitivno, njemu je samo bila potrebna potvrda sa strane da mu neko kaže da će sam mnogo bolje da se unovči. I psihijatar kod koga ide isto ga bodri. Njemu je samo bitno da ništa ne radi. Spreman je čak i da nađe neku bogatu sa detetom koja će da ga izdržava.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević

Podsetimo, Vesna je nedavno pričala da Dalila ima oženjenog dečka u Sarajevu kog krije, a sada je opet to potvrdila:

– Ima, on je u Sarajevu i oženjen je i dalje. Ona mislila da će zbog nje da se razvede. Ostaće on njoj i dalje k*es kombinacija kao i do sada, i to ako uopšte bude smela jedno vreme da ide u Bosnu - završila je pevačica, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Penzioner

09.02.2022 13:52

Dejan je pod dejstvom magije i hipnoze. Svašta može da učini.

Odgovori 13 1