DALILA I DEJAN DRAGOJEVIĆ PROVALJENI, SVE JE RIJALITI IGRICA: Isplivao DOKAZ koji će uništiti njihov PAKLENI PLAN! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.11.2021

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković uočila je jedan detalj, zbog kog mnogi misle da Dalila i Dejan Dragojević igraju igricu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dalila i Dejan Dragojević

 

Rijaliti bračni par Dalila i Dejan Dragojević već mesecima unazad su na udaru javnosti zbog njene prevare sa Filipom Carem. Mnogi zadrugari i prijatelji su se oglasili o ovom novom skandalu preljubnice Dragojevićke, a sada je i njena ljuta rivalka Zorica Marković odlučila da progovori. 

Republika

Foto: PRINTSCREEN

Dalila Dragojević i Filip Car

 

Zorica se oglasila na Instagram profilu i otkrila kakvo mišljenje ima o svemu što se prethodnih nedelja dešavalo na imanju i Šimanovcima. 

Prošle noći se dosta spekulisalo o tome zbog čega Dejan ne želi da traži papire za razvod od Dalile, te su mnogi stekli utisak da je njihov skandal zapravo rijaliti igra i dogovor. Tog stava je i Markovićka, koja je iznela tvrdnje i sumnje da Dalila i Dejan igraju igru. 

Republika

Foto: Republika.rs

Zorica Marković

 

Neće da se razveedu, kako su providni, dogovorili se loši glumci, Car sumnja u to i neće da snosi krivicu, ako se sad razveedu, još jedan dokaz da su se bračni par dogovorili da bi ovaj bio žrtva i pobedio! Provaljeni ste - napisala je Zorica Marković na Instagramu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading