BANE ČOLAK UŠAO U KARANTIN PRE SVIH: Pokazao LUKSUZ koji ga je sačekao! (VIDEO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

01.09.2021

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Čolak rijali igrač, pokazao je pratiocima kako uživa u karantinu u sopstvenoj režiji, flaše skupog pića, kristalne čaše i svašta još nešto ga je sačekalo…

Zadrugar Bane Čolak potpisao je zvanično ugovor za poslednju sezonu rijalitija ,,Zadruga 5”, a on je odlučio da svojim pratiocima pokaže kako se sprema za sam ulazak koji će se odigrati u nedelju.

Poznato je da svake godine zadrugari idu u takozvani karantin, gde provode određeno vreme bez telefona i kontakta sa spoljnkm svetom, a odmah potom odlaze na imanje u Šimanovce, gde će narednih meseci svoj život gledaocima pružiti serviran na tanjiru.

Republika

Foto: Republika.rs

Bane Čolak pred Zadrugu 5

Međutim, Čolak je pokrenuo lavinu komentara, budući da je okačio nekoliko video snimaka iz jedne privatne kuće, uz komentar da je on već ušao u karantin, ali da uživa u svim čarima istog.

Naravno da je u pitanju sve šala, jer je Čolak odmah potom objasnio pratiocima da je spreman za ulazak u Zadrugu, ali budući da je piznat kao veliki hedonista, sigurno da je Banetu ovo opuštanje bilo potrebno.

 

On će za sada, kako nam je otkrio ući bez njegove lepše polovine Ivane Krunić, budući da se ona posvetila karijeri i nastupima, ali nikad se ne zna da li će se i ona naći na imanju u Šimanovcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading