Pevačica KRIJE da je zabavljala kriminalce: SANDRA pevala mafijašima! Evo koliko je para uzimala!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zadruga

12.01.2021

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S Rešićkom je kontaktirao osuđivani muškarac posle izlaska s robije, pa joj je ponudio da dođe na njegovu proslavu i uveseljava goste.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Sandra Rešić

Učesnica četvrte sezone rijalitija "Zadruga" Sandra Rešić nekoliko puta je pred kamerama govorila o tome koliki bakšiš je uzimala na svojim nastupima, a kako Rijaliti saznaje, na jednoj tezgi su je okitili s 4.000 evra

Rešićeva je dobila ponudu koja se ne odbija kada ju je pozvao muškarac iz kriminalnog miljea, a koji je napravio veselje posle izlaska s robije. Rešićeva se prvo premišljala da li da prihvati ponudu, a onda je pristala, pa se dobro oparila.

-Sandra mi je pričala da je uvek birala mesta na kojima će da nastupa. Uvek je ugovarala nastupe u noćnim klubovima, a voli da peva i na svadbama jer obično ide s kolegama s estrade s kojima je dobra. Malo ko zna, a i ona o tome izbegava da priča, da su je pre tri godine zvali neki mafijaši da im peva na veselju. Sećam se da me je pozvala i rekla: "Ne znaš šta mi se upravo desilo! Zove me lik na telefon koji je izašao posle šest godina iz zatvora. Hoće da mu pevam jer u jednoj sali pravi veselje za rodbinu i prijatelje. Kaže da sama tražim cenu nastupa, ne znam šta da radim!" Rekla mi je da nema te sile da prihvati ponudu, ali sam joj objasnila da oni sigurno dobro čašćavaju i da ne mora da znači da je opasan samo zato što je bio na robiji - priča nam Rešićkina poznanica koja je želela da ostane anonimna.

Sandra prvo nije htela da ode da peva, ali ju je drugarica na kraju ubedila

Kako dalje saznajemo, Sandra je na kraju na nagovor drugarice prihvatila da peva na veselju, a imala je i organizovan prevoz do sale u kom je osuđivani muškarac napravio proslavu.

- Ubeđivala sam Sandru bar pola sata da ode i da peva. Rekla sam joj da je tom čoveku bitno da se svi zabave i da za najbliže napravi dobru zabavu. Mafijaši nisu nužno loši ljudi, a objasnila sam joj da će sigurno da bude dosta bakšiša. Na kraju je rešila da ode, a zvala me je čak i na putu do tamo. Rekla sam joj da samo bude svoja i da diže atmosferu onako kako samo ona zna - priča nam sagovornica i nastavlja:

 

RepublikaFoto: instagram.com/sandra_resic

Sandra se odmara na nastupima zbog problema sa štitnom žlezdom

Sandra Rešić u javnosti izbegava da priča o tome da već neko vreme ima zdravstvenih problema. Naime, doktori su rekli da joj štitna žlezda ne radi kako treba, pa je morala da počne da uzima određenu terapiju, a na nastupima mora da se odmara i pravi pauze.

- Sandra ne voli da priča o problemu sa štitnom žlezdom. Kada je saznala da nešto ne štima, odmah je počela s terapijama i adekvatnim lečenjem. Osećala je konstantni umor, razdražljivost, slabost mišića, pojačano znojenje i tada se javila lekarima. Ubrzo joj je dijagnostikovan problem, te je odmah dobila adekvatnu terapiju. Uplašila se poprilično, ali su joj lekari rekli da je sve pod kontrolom, da mora da se pridržava saveta, pa će tako sve biti u redu - rekla je tom prilikom Rešićkina drugarica.

 

- Kada sam se ujutru čula sa Sandrom, rekla mi je da je sve prošlo kako treba. Dobila je 4.000 evra bakšiša, a još je imala dogovorenu fiksnu cenu za nastup. Ispričala mi je da su svi bili više nego fini, pa je imala osećaj da peva kao na svakom drugom veselju. Rekla je da su je maksimalno ispoštovali i obećali da će ubuduće samo nju da zovu i s njom slave izlaske iz zatvora, pa smo se zajedno smejale - ispričala nam je sagovornica.

 

RepublikaFoto: e-stock

Osudili je zbog psovanja mrtvog oca

Sandra Rešić priznala je nedavno u "Zadruzi" da ne žali za pokojnim ocem pevačem Ninom jer je bio alkoholičar. Ona je rekla da je njen otac samog sebe oterao u grob jer se danima nije treznio. U pevačici su se tada probudile neprijatne uspomene kada je videla mrtvu pijanu cimerku Minu Vrbaški da povraća i ne može da dođe sebi nakon poslednje žurke u "Zadruzi", pa je oplela po ocu.

- Otac mi je bio alkoholičar. Sebe je zbog pića oterao u grob i nije mi žao što se to desilo. Nije prestajao da pije ni kad je video da mu to šteti zdravlju. Ne zanimaju me takvi ljudi i briga me što je tako završio - ispričala je tada Rešićeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading