POZNATA PEVAČICA BRUTALNO POVREĐENA! Krv šiklja na sve strane, ima OTVORENE RANE!

Autor:

Zabava

15.04.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama na nastupu popularne pop zvezde!

POZNATA PEVAČICA BRUTALNO POVREĐENA! Krv šiklja na sve strane, ima OTVORENE RANE!

Foto: Twitter/T E O // europapi 🇮🇹 La Noia

Kanadska pevačica Neli Furtado doživela je nezgodu tokom svoje iznenadne pojave na popularnom festivalu "Koačela". Naime, u videu-snimku objavljenom na društvenim mrežama, može se videti kako muzička zvezda pada na pozornicu dok izvodi svoju pesmu "Eat Your Man" u saradnji sa izvođačem Dom Dolla. Iako je doživela povredu, Neli je hrabro nastavila da peva i nastupa za mnogobrojnu publiku, čime je izazvala divljenje i pohvale prisutnih.

Republika

Foto: Twitter/T E O // europapi 🇮🇹 La Noia

Neli Furtado pala na bini tokom nastupa

Nakon nezgode, Furtado je odlučila da se obrati svojim fanovima putem drutšvene mreže Instagram, gde je pokazala svoj povređeni palac i našalila se na svoj račun. Ovaj hrabri nastup pevačice izazvao je pozitivne reakcije među fanovima, a mnogi su istakli njen brz oporavak i profesionalizam.

- Bukvalno sam sve dala na sceni... Uključujući i moju krv - napisala je poznata pevačica, te se našalila na svoj račun:

- "Pojedi" svog muškarca (eng. "Eat Your Man" - naziv pesme), a ne binu.

Inače, osim Neli Furtado, i pevačica Grajms (eng. Grimes) je doživela nekoliko tehničkih poteškoća tokom svog nastupa na "Koačela" festivalu. U izvinjenju objavljenom na društvenoj mreži, Grajms je priznala da je imala problema sa opremom i izrazila odlučnost da lično organizuje sve fajlove za narednu nedelju kako bi se izbegle slične situacije u budućnosti. Njen nastup izazvao je pomešane reakcije među publikom, a iako su neki razumeli da su tehnički problemi van njenog uticaja, bilo je i onih koji su bili kritični prema njenom setu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading