IZGUBIO 12 GODINA STARIJEG PARTNERA: Čuveni dizajner ORALNO ZADOVOLJAVAO muškarce, skrasio se, a onda doživeo ŠOK ŽIVOTA!

Autor:

Zabava

05.04.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je ljubavna priča Toma Forda i Ričarda Baklija!

IZGUBIO 12 GODINA STARIJEG PARTNERA: Čuveni dizajner ORALNO ZADOVOLJAVAO muškarce, skrasio se, a onda doživeo ŠOK ŽIVOTA!

Foto: Profimedia

U septembru 2021. godine, modni dizajner i reditelj Tom Ford objavio je tužnu vest o smrti svog supruga Ričarda Baklija, bivšeg glavnog urednika Vogue Hommes International. Ova vest je potresla javnost i podsetila na njihovu inspirativnu ljubavnu priču koja je trajala skoro 40 godina. Tokom svojih studentskih dana na Univerzitetu u Njujorku i kasnije na Parsons univerzitetu, Tom Ford je vodio buran život. Prvi dečko u njegovom životu bio je Ijan Falkoner, a njihova veza je obeležena živopisnim i nekonvencionalnim iskustvima.

Drogirao se, pio, igrao i provodio kao nikada u životu, i dugo tako dok nisu njegove studije počele da trpe zbog toga. Kada se vraćao zajedno sa Ijanom, bio je toliko pijan i nadrogiran da ga je oralno zadovoljavao dok su se vozili, što je sam dizajner rekao u intervjuu za "Dži-Kju" magazin.

Republika

Foto: Profimedia

Ričard Bakli i Tom Ford

Nakon raskida s Falkonerom, Ford se preselio u Los Anđeles gde je snimao TV reklame i stekao popularnost u tom poslu pre nego što se vratio akademskom životu. Diplomirao je na Parsons univerzitetu i započeo karijeru u modnom svetu, radeći kod dizajnerke Keti Hardvik i učeći od različitih modnih dizajnera.

Godine 1986, Ford je upoznao Ričarda Baklija, tada 38-godišnjeg modnog urednika, na modnoj reviji. Njihov susret u liftu bio je prekretnica u njihovoj ljubavnoj priči. Ford je bio opčinjen Baklijevim šarmom, dok je Bakli bio fasciniran Fordovom pojavom.

Njihova veza je bila brza i intenzivna, a već nakon mesec dana zajedno su odlučili da se presele. Bakli je Fordu dao ključ od svog stana, što je označilo početak njihovog zajedničkog života.

Republika

Foto: Profimedia

Tom Ford i Ričard Bakli

Tokom njihove veze, suočili su se s brojnim izazovima, uključujući i Baklijevu dijagnozu raka. Ove lične tragedije su ih povezale na dubljem nivou i učinile njihovu ljubav još jačom i neizbrisivom.

Nakon Baklijeve smrti, Tom Ford je ostao udovac i samostalno odgaja svog sina Džeka. U jednom radijskom intervjuu, Ford je istakao da trenutno nema nameru da traži novu ljubav i da ga to ne zanima.

Ričard Bakli je ostao neizbrisiv u Fordovom srcu, a Ford ga se seća kao nekoga koga je oduvek poznavao i kome se osećao kao da se vratio kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading