PI DIDIJEV ADVOKAT BESAN, UDARIO NA AMERIČKE SLUŽBE: Upotrebili ste PRETERANU VOJNU SILU!

Autor:

Zabava

27.03.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je izvršen pretres reperovih domova, oglasio se njegov advokat!

PI DIDIJEV ADVOKAT BESAN, UDARIO NA AMERIČKE SLUŽBE: Upotrebili ste PRETERANU VOJNU SILU!

Foto: Profimedia

Advokat Šona Didija Kombsa, koji je poznatiji kao Pi Didi i meta je federalne istrage, izneo je svoje mišljenje o pretresima koji su se dogodili u ponedeljak u dva doma muzičara. Aron Dajer je izjavio sa Si-En-En sinoć:

- Juče je došlo do preterane upotrebe vojne sile prilikom izvršenja pretresa na gospodinovim domovima. Nema opravdanja za preteranu upotrebu sile i neprijateljstvo koje su pokazale vlasti ili način na koji su tretirani njegova deca i zaposleni.

- Uprkos medijskim spekulacijama, ni gospodin Combs ni bilo koji član njegove porodice nisu uhapšeni, niti je na bilo koji način ograničena njihova sposobnost putovanja - dodao je on.

 

 

Podsetimo, vlasti su pretražile Didijeve domove u ponedeljak jer je on meta federalne istrage koju sprovodi tim Ministarstva unutrašnje sigurnosti koji se bavi krivičnim delima trgovine ljudima, prema izvoru bliskom federalnoj istrazi. Istragu vodi američki tužilac za južni okrug Njujorka, a sprovodi je Odeljenje za istrage o organizovanom kriminalu HSI (Homeland Security Investigations) koje je odgovorno za istraživanje međunarodnog kriminala i pretnji, uključujući trgovinu ljudima, terorizam, krijumčarenje narkotika i druge oblike organizovanog kriminala.

Pretresi su sprovedeni zbog brojnih optužbi za seksualni napad iznetih u nekoliko građanskih tužbi protiv Kombsa. On je ranije negirao te optužbe. Na dan pretresa, timovi naoružanih agenata HSI pretraživali su Didijeve domove u Los Anđelesu i na području Majamija, neki od njih su se kretali u oklopnim vozilima, delom zato što su vlasti verovale da Kombs koristi naoružano privatno obezbeđenje na svakoj od svojih rezidencija.

Republika

Foto: youtube.com/DirtyMoneyVEVO

Repera je nekoliko žena otpužilo za zlostavljanje

Prijatelji Didija smatraju da je razmera federalne akcije na njegovim domovima u Los Anđelesu i Majamiju "preterana". Jedan od izvora iz reperovog okruženja tvrdi da su mediji bili obavešteni o pretresu njegove kuće u Los Anđelesu jer je helikopter vesti lebdeo iznad njegove rezidencije pre nego što su vlasti provalile na njegov posed.

Podsetimo, Didija je nekoliko žena optužilo za seksualno zlostavljanje u nekoliko odvojenih tužbi podnetih tokom poslednjih nekoliko meseci – optužbe koje je zvezda više puta negirala. Nije jasno koje optužbe su obuhvaćene federalnom istragom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading