IZNENAĐENJE NA PRIJINOM KONCERTU U VRŠCU: Večeras joj se na bini PRIDRUŽUJE ova koleginica!

Autor:

Zabava

26.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika ni ne sluti šta se sprema!

IZNENAĐENJE NA PRIJINOM KONCERTU U VRŠCU: Večeras joj se na bini PRIDRUŽUJE ova koleginica!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Aleksandra Prijović večeras će održazi koncert u Vršcu, a ekipa portala Republika nalazi se na licu mesta i donosi sve detalje. Iako koncert još uvek nije počeo, kako saznajemo njoj će se večeras na bini pridružiti koleginica Elma Sinanović

Publika se već okupila u velikom broju i nestrpljivo isčekuje da Aleksandra izađe na binu i zapeva svoje najveće hitove. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Elma Sinanović

Inače, Aleksandra je nedavno zakazala i koncert u Zadru, za koji se pričalo da joj je zabranjeno da nastupa. Nedavno se u hrvatskim medijima pojavila se informacija da gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji je trebalo da se održi u tom gradu. Aleksandra je otkrila da, koliko ona zna, nikakva zabrana ne postoji, pa je pozvala gradonačelnika na svoj koncert.

- Živimo u slobodnom društvu gde svako sluša muziku kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumem zašto se tolika fama podigla oko toga. ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni lično ne sviđaju. Nisam ljubitelj te muzike niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam da kažem o tome - poručio je Dukić za "Zadarski.hr", a Aleksandra je odgovorila:

Republika

Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović

- Mnogo poruka mi stiže svakodnevno, objaviću sve za gradove, u kojima će biti koncerti. Zaista sam svuda dočekana na divan način. Koliko sam videla izjavu, ne postoji nikakva zabrana, ja ovim putem pozdravljam gradonačelnika, ako se bude predomislio, on je dobrodošao, naravno - izjavila je Prijovićka za Republiku.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading