TUŽNA OBJAVA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ PRED VEČERAŠNJI KONCERT: Pevačica BRIZNULA u plač kada je saznala za OVO!

Autor:

Zabava

26.03.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović hitno uputila javni apel za potragu devojčice Danke, koja je nestala.

TUŽNA OBJAVA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ PRED VEČERAŠNJI KONCERT: Pevačica BRIZNULA u plač kada je saznala za OVO!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ST/Branimir Brana Jovanović

Devojčica stara dve godine nestala je u Banjskom polju kod Bora, objavljeno je na društvenim mrežama. Devojčica se zove Danka. Nestanak devojčice je potvrdila njena majka.

Pevačica Aleksandra Prijović pred večerašnji koncert u Vršću, na Instagram profilu uputila je i objavila apel za potragu male Danke.

Foto: Instagram.com

Aleksandra Prijović Instagram

 

- Dete je na sebi imalo ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu, vezanu kosu. Odaziva se na ime, ali ona je još mala, ona još ne priča. Javili su se ljudi da je viđena kod neke zgrade, ali nije tu - kaže uplašena majka devojčice za Blic.

 

 

Devojčicu traži 200 ljudi, a poslednji put ju je navodno video video jedan čovek kako ide ka šumi.

Što pre prijaviti nestanak

U slučajevima nestanka, najvažnije je za porodicu da zna kada i kako da prijavi nestanak bliske osobe. Ukoliko postoji opravdana opasnost da se osobi nešto dogodilo ili zabrinutost za njen život i zdravlje, najbolje je nestanak prijaviti što pre. Stručnim službama je tada lakše da prate tragove.

Ako je reč o osobi koje nestane u jezeru, reci, moru, obično se tu uključuju ronioci. Ukoliko se radi o nestanku u šumama ili poljima u atarima sela vrlo često se uključuju lovačka udruženja koja dobro poznaju teren.

Teren je zimi nepristupačan zbog snega, dani su kraći pa su od pomoći termovizijske kamere, helikopterske ekipe, dronovi.

U tom slučaju primena termovizijskih kamera koje mogu da detektuju pokret i u uslovima smanjene vidljivosti je od velikog značaja, takođe, upotreba sonara koji mogu da registruju objekte i na većim dubinama u slučaju pretrage rečnih korita, ukazuje viša naučna saradnica Instituta za kriminološka i sociološka istraživanja.

Istraživanja pokazuju da većina nestanaka nije povezana sa krivičnim delima. Dešava se da tinejdžeri pobegnu od kuće kako bi izazvali pažnju roditelja, deca se nekada sakriju u igri, pobegnu i odrasli nezadovoljni porodičnim odnosima, stari i bolesni. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading