DRAGANA MIRKOVIĆ SE SLOMILA PRED KAMERAMA: Pre dva meseca je najavila RAZVOD od Tonija, a da niko nije ni znao! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.03.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda je na konferenciji za novinare nagovestila da ima problema u braku!

Juče je kao bomba odjeknula vest da se folk zvezda Dragana Mirković razvodi od supruga, biznismena Tonija Bijelića, sa kojim je preko dve decenije u braku. Tonijeva majka je preminula krajem prošle godine, zbog čega je Dragana odložila svoje koncerte u Areni, a na konferenciji za novinare, koju je održala pred nastavak turneje, pevačica je otvorila dušu.

Naime, iako pre dva meseca niko nije znao da se ona razvodi, Dragana je nagovestila koliko joj je teško i da tugu krije osmehom.

Republika

Foto: Instagram.com

Dragana i Toni se razvode posle 24 godine braka

- Ovako, naravno da je to bio šok za mene i moju porodicu, niko nije očekivao da ja pomerim koncert u Areni, jer je to velika organizacija i automatski veliki problem za organizatore i za mene, treba vratiti karte ljudima, koji su se organizovali iz inostranstva, ima tu raznih komplikacija. Ali ja nisam mogla da pevam. Bila sam najpotrebnija svojoj porodici u tom momentu, to je samo bio jedan logičan sled događaja - započela je Dragana, pa nastavila:

- Nažalost, meni je 2023. godina bila prilično problematična. Imala sam i otkazivanje koncerata u Australiji zbog tragedije koja se dogodila sa decom u našoj zemlji, to je isto bilo strašno. Ali ja sam obećala organizatorima, prvom prilikom sam otišla da nadoknadim bez novca. To je moje što sam prekinula turneju, izašli su mi u susret. Pevala sam tri koncerta besplatno. Samo napominjem kakva mi je bila ta godina, ne bih volela nikada da mi se vrati - istakla je pevačica i dodala:

- Zato sam želela da ovu godinu krenem sa pesmom. Ništa to nije jednostavno, bilo je teško, i dalje je teško, ali ja sam uvek bila jaka i nasmejana u teškim trenucima. A posebno kad je povod ovako nešto, turneja humanog karaktera. Nije mi teško da budem jaka, nasmejana, da imam snage za sve... - ispričala je, između ostalog, Dragana tada.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte na samom startu klipa koji se nalazi na početku ovog teksta!

Republika

Foto: Miomir Milić

Dragana je na konferenciji za novinare otkrila koliko joj je teško pala 2023. godina

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading